O femeie a salvat trei oameni, săpând cu mâinile prin 6 metri de zăpadă!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O femeie la volan a cărei maşină a fost lovită de o avalanşă, a reuşit să iasă la suprafaţă săpând prin zăpadă cu propriile mâini şi salvând trei pasageri.

Drama s-a întâmplat vineri seară, 19 februarie, în momentul în care Golf-ul femeii a fost lovit din plin de o cantitate masivă de zăpadă şi gheaţă, în sud-estul Franţei.

Toţi cei 4 pasageri, inclusiv un englez de 36 de ani pe nume Roy, se întorceau de la ski şi au ignorat avertizările meteo - şi anume de a nu pleca spre casă pe furtună.

Astfel, exact în momentul în care au ajuns într-o zonă unde traficul era închis din cauza pericolului de avalanşe, s-a petrecut dezastrul.

"Toţi au fost luaţi prin surprindere de zăpada abundentă şi credeau că o să moară", a spus un purtător de cuvânt al poliţiei, care a mai adăugat că maşina a fost acoperită de aproximativ şase metri de zăpadă.

"Cei trei pasageri bărbaţi nu puteau să se mişte, dar femeia avea un pic de spaţiu şi a reuşit să spargă geamul înainte să se apuce să sape. Ea şi-a făcut loc prin zăpadă cu mâinile şi i-au trebuit aproape 2 ore jumătate până să ajungă la suprafaţa.A fost un miracol! În momentul în care a scăpat, femeia a fugit la un sătuc aflat la 4 kilometri depărtare, unde a anunţat echipajele de salvare. Când ne-am întors la locul avalanşei, tunelul ei ne-a arătat exact unde se afla maşina.

Pasagerii erau şocaţi, dar înafară de asta nu aveau decât nişte vânătai şi răni uşoare de la geamul spart".

simeon stalpnicul png

Avalanşa a fost înregistrată în jurul orei şase seara şi toată lumea a fost salvată până la ora 22.00 pm.

Purtătorul de cuvânt a spus că pe femeie o cheamă Anne şi are 38 de ani, iar ceilalţi doi pasageri (Olivier, 34 şi Pierre, 37), inclusiv ea, erau francezi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net