O femeie de 48 de ani, înjunghiată în cap, cu cornul, de un taur

Ultima actualizare:

O femeie de 48 de ani, ale cărei iniţiale sunt C.L.B., a decedat azi în Arganda del Rey (Madrid), după ce un taur i-a împlântat un corn în cap în timp ce urmărea un "encierro" (sărbătoare populară spaniolă în care taurii sunt alergaţi, pe un traseu, pe străzile oraşelor, spre a fi închişi, iar pe durata "cursei" cei mai curajoşi oameni aleargă în faţa taurilor), de după un gard despărţitor, informează El Mundo.

Femeia se afla dincolo de bariera care delimita traseul de alergare al taurilor în "encierro" din Arganda, aplecată peste gardul despărţitor pentru a vedea mai bine cursa.

Vezi VIDEO pe adevarul.es

Mulţimea participantă la "encierro" s-a dispersat, iar unul din taurii participanţi s-a îndreptat spre locul în care se găsea victima. Femeia, originară din Velilla de San Antonio, dar rezidentă în Arganda del Rey, a primit "lovituri mortale în cap", conform surselor municipale.

Cadavrul femeii a fost ridicat în jurul orei 10.35. Surse medicale au confirmat faptul că femeia a murit pe loc, medicii de pe ambulanţă găsind-o deja decedată.

image
image
image
image
image
image
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net