O cursă Tarom Bucureşti-Barcelona s-a întors din drum din cauza unor probleme

Ultima actualizare:

Se îndrepta către Barcelona, iar în aeronavă se aflau aproape 100 de pasageri.

Simion Petruş, inspector ISU Ilfov, a declarat că aeronava Boeing 737 a avut probleme de depresurizare. Acesta a adăugat că avionul a aterizat în siguranţă pe aeroport. În acest moment se fac verificări.

Ora 10.55: Aeronava rămâne la sol până va fi depistată problema. Aceasta a aterizat fără probleme, iar pasagerii sunt în afara oricărui pericol. La faţa locului au ajuns mai multe echipe de pompieri şi ambulanţe, dar nu a fost nevoie de intervenţia acestora.

Aeroportul a aterizat pe Henri Coandă în urmă cu câteva minute. „Pasagerii au fost anunţaţi că avionul se întoarce în condiţii de securitate la Bucureşti. Se fac nişte comunicate care să nu sperie pasagerii. Nu trebuie să se producă panică“, a declarat Sorin Stoicescu, expert în aviaţie.

Avionul care se îndrepta către Barcelona trebuia să se reîntoarcă la Bucureşti după-amiază. Zborurile ar putea fi date peste cap.

Pentru a păstra regularitatea traficului aerian, pasagerii trebuie îmbarcaţi într-o altă aeronavă. „Trebuie investigată cu atenţie. După există siguranţa că această aeronavă este în regulă se poate ridica de la sol. Aeronavele sunt verificate de echipele tehnice potrivit procedurilor“, a declarat Sorin Stoicescu, expert în aviaţie.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net