Nuntă regală cu încasări de peste 1 miliard de euro

Ultima actualizare:

    Anunţul  oficial a fost făcut  în Palatul St. James din Londra
Anunţul oficial a fost făcut în Palatul St. James din Londra

Evenimentul noului mileniu! Nunta prinţului William (28 ani) cu Kate Middleton (28 ani) a devenit unul din subiectele cele mai discutate în presa mondială, estimându-se că va aduce venituri uriaşe.

Vezi şi:

Fotografii incendiare: Prinţul William şi Kate Middleton

Prinţul William, despre cererea în căsătorie: “Am purtat inelul de logodnă în rucsac trei săptămâni”

Uite cu ce bunăciune se însoară prinţul William - FOTO

Nuntă mare la palat!

Rochia albastră pe care Kate Middleton a purtat-o în ziua în care a anunţat că se mărită cu prinţul William, moştenitorul coroanei britanice, s-a epuizat în 24 de ore din magazine, preţul său fiind de 459 de euro.

Ziarele şi revistele, care au relatat pe larg despre nunta noului mileniu, s-au vândut ca pâinea caldă. Ştirile de pe internet cu acest subiect au avut recorduri de accesări. Experţii estimează că evenimentul mult aşteptat va aduce venituri de aproape un miliard de euro economiei britanice, de mare folos în vremurile de criză fără precedent.

Prinţul William şi logodnica sa, Kate, au reuşit să trezească interesul opiniei publice mai ales pentru că au ştiut să aducă în prezent imaginea "prinţesei inimilor", regretata Lady Di. William şi-a cerut iubita de soţie în acelaşi loc din Kenya unde tatăl său i-a făcut propunerea de căsătorie prinţesei Diana.

Apoi, el i-a dăruit lui Kate acelaşi inel pe care mama lui îl primise ca dar de logodnă de la prinţul Charles. Kate a ţinut să mărturisească faptul că regretă că nu a cunoscut-o pe Diana, fiindcă ar fi vrut să se inspire după ea.

Amândoi au spus că abia aşteaptă să aibă copii. Căsătoria prinţului William, programată pentru vara lui 2011, va avea un impact major pe plan mondial, mai estimează experţii.

Cununie în memoria Mamei Diana

Căsătoria lui Kate Middleton cu prinţul William va avea loc la 30 de ani de la somptuoasa căsătorie dintre prinţul Charles şi prinţesa Diana, celebrată în 1981, la Catedrala Saint-Paul din Londra.

"Nunta de basm" a fost urmărită la televizor de 750 de milioane de oameni. Diana a purtat o rochie în valoare de 10.000 de euro, având o trenă lungă de 6,25 metri şi broderii nemaivăzute până atunci. Cuplul a divorţat în 1996, iar prinţesa Diana a murit în urma unui accident de automobil, la Paris, în 1997.

1981- Prinţul Charles şi prinţesa Diana se logodesc

simeon stalpnicul png

Astrologii spun că vor divorţa

Prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după tatăl său, prinţul Charles, şi viitoarea lui soţie, Kate Middleton, sunt consideraţi "două destine unite la bine, dar mai ales la rău", potrivit astrologilor asiatici.

Însă unii le prezic o căsnicie presărată cu numeroase probleme. Anthony Cheng, din Hong Kong, susţine că ar putea ajunge la divorţ sau vor avea de suferit de pe urma unui accident grav. Yeo Tinming garantează însă că vor avea un mariaj perfect, fiindcă ea este mai mare cu 6 luni ca el.

Logodnă cu inelul Dianei

Inelul de logodnă pe care prinţul William l-a dăruit iubitei sale, Kate Middleton, a fost inelul cu safir oval înconjurat de diamante oferit de tatăl său, prinţul Charles, prinţesei Diana, care a costat atunci 35.000 de euro.

Fusese iniţial moştenit de prinţul Harry, care l-a cedat cu plăcere fratelui său. William a mărurisit că l-a purtat în buzunar vreo două săptămâni până ce şi-a luat inima în dinţi să i-l pună pe deget lui Kate.

Inelul de safir cu diamante a fost cumpărat cu 35.000 de euro

simeon stalpnicul png

Aici a cerut-o de soţie. Prinţul William i-a cerut mâna iubitei în timpul unei vacanţe în Kenya, în acelaşi loc în care şi tatăl său a cerut-o de soţie pe prinţesa Diana

simeon stalpnicul png

Surse de venit

Vânzări record la alimentele şi băuturile servite la nuntă -380 de milioane de euro

Vânzările de farfurii şi ceşti din porţelan cu efigia cuplului şi alte suveniruri - cel puţin 300 de milioane de euro.

Costuri de transport şi veniturile din turism - peste 250 de milioane de euro.

Drepturi de publicitate - peste 300 de milioane de euro.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net