Nunta a devenit un sport extrem!

Ultima actualizare:

Nunţile au devenit un fel de sport extrem. Mirii şi miresele se căsătoresc în aer sau sub apă, sfidând orice risc. Săptămâna trecută doi americani s-au deghizat în vampiri la nunta lor.

Nuntaşii plutitori

Erin Finnegan şi Noah Fulmor, din New York , reprezintă primul cuplu care s-a căsătorit la gravitaţie zero. Nunta lor, care a avut loc la 29 iunie, anul acesta, a costat mai bine de 16.000 $.

Ceremonia a avut loc într-un Boeing 727, la zeci de kilometri deasupra golfului Mexic. Verighetele mirilor au fost confecţionate din metal obţinut dintr-un meteorit.

Petrecere de vampiri

Jack Holsinger (61 de ani) şi Connie Spitznagel (44) din Ohio, SUA, şi-au spus "da", la 5 octombrie, într-o casă bântuită din apropiere de Cleveland.

Mirele a sosit într-un sicriu transportat de un dric şi cărat apoi spre altar de şase prieteni. După schimbarea jurămintelor, preotul i-a ordonat nu să-şi sărute mireasa, ci să o muşte de gât.

Atârnaţi de macara

Nouă perechi de tineri din Germania au ales să se căsătorească într-o ceremonie comună organizată, la 9 septembrie, pe o platformă amplasată la 50 de metri deasupra pământului în oraşul München.

Ei au preferat această zi pentru "nunta extremă", deoarece data de 09.09.2009 a fost considerată norocoasă datorită repetării -de trei ori - a cifrelor 09.

Jurăminte în piscină

Germanii Wolfgang Kulow, în vârstă de 60 de ani, şi iubita sa, Iris Anders, de 41 de ani, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii organizate sub apă, în piscina Waldschwimmbad din Lehsahn.

Doar un scufundător profesionist s-a încumetat să fie martor la nunta lor, care a avut loc tot la 5 octombrie, anul acesta.

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net