«Nu vrem la gazdă! Nu ştim să facem curat!»

Ultima actualizare:
Bucătărie
Bucătărie

80 de milioane pe lună! Atât cheltuieşte Camera pentru cazarea unui deputat la hotelurile de lux din Capitală: "Marriott" sau "Center Ville". Anunţul preşedintei Camerei Deputaţilor privind posibila renunţare la serviciile hoteliere pentru parlamentari i-a băgat în sperieţi pe aleşi.

"Nu vrem la gazdă! Nu ştim să ne facem singuri curat! Nu ne putem plimba tot oraşul cu lenjeria în braţe ca să o ducem la curăţătorie! Dacă facem şi asta când o să mai avem timp şi pentru legi?", se întreabă independentul Gheorghe Zoicaş, unul din cei 170 de deputaţi care stau la hotel.

Obişnuiţi cu luxul de la fostul hotel "Bucureşti", acum "Center Ville", nu-i uşor să te muţi într-un bloc din Sălăjan sau Drumul Taberei. Aici li se spală, li se calcă, li se face curăţenie zilnic.

Şi totul gratis! Zoicaş admite că spălarea lenjeriei de pat de la gazda la care vrea Anastase să-l trimită îi va crea mari bătăi de cap.

"Chiar aşa, băgăm în derizoriu demnitatea asta? Să caute alt hotel cu 98 de lei pe zi, după cum a hotărât, şi eu mă mut acolo, n-am probleme! Însă mai există şi un contract între Parlament şi hotelul ăsta pentru care n-am optat eu şi care are şi el nişte clauze de reziliere", dă asigurări deputatul.

Click! a intrat într-unul din apartamentele în care stau aleşii. În complexul "Centre Ville", apartamentele sunt moderne, dotate cu bucătărie proprie. Nu că parlamentarii ar avea de gând să-şi gătească ceva, poate doar să-şi facă o cafea.

Apartamentele sunt spaţioase: au living cu birou şi plasmă, un dormitor şi baie. Roberta Anastase a propus ca suma de 268 de lei pe zi alocată pentru cazarea unui ales la "Center Ville" sau la "Marriott" să fie diminuată la doar 98 de lei, atât cât primesc deputaţii care aleg să stea în gazdă.

Bucătărie - Gazda noastră nu avea în frigider decât lapte, vin, câteva feliuţe de brânză, un borcan cu muştar şi unul cu ardei iuţi

Dormitor
Dormitor

Dormitor - Un pat simplu, dar cochet, pe care era frumos aşezată pijamaua de satin a deputatului

Baia
Baia

Baia - Baia e prevăzută doar cu o cabină de duş


    Baia
Baia

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net