Nu sunt legături între plăcerea femeilor şi gemetele din pat - VIDEO

Citeste tot despre: 

International Academy of Sex Research (IASR) a demonstrat recent că ţipetele sau gemetele din pat sunt de fapt un „manual de folosire al femeii”. Un fel de ghid pe care femeile îl folosesc pentru a determina partenerii să facă sau să nu facă anumite mişcări.

IASR a luat fiiţă în 1974 în Statele Unite şi de atunci a coopotat o armată de psihologi şi sexologi pentru a desluşi tainele sexului. Academia publică o revistă lunară, Archives of Sexual Behavior, considerată una dintre cele mai pertinente surse de informare în materie de sex din SUA şi nu numai.

Într-unul dintre numerele recente ale revistei a fost publicat un studiu care demonstrează că gemetele, gâfâielile şi ţipetele din pat nu au legătură cu gradul de plăcere, ci mai mult cu ceea ce femeile şi-ar dori să simtă. Astfel, ele încearcă să compenseze egoismul bărbatului şi să-l determine să insiste în anumite poziţii sau mişcări.

Cercetătorii amercani au botezat acest comportament „stimulare sonoră” şi o asociază cu o „manipulare instinctuală” a speciei umane. Acelaşi studiu menţionează existenţa unor diferenţe legate de cum funcţionează „stimularea sonoră” în funcţie de nivelul de educaţie al partenerilor.

 Vezi şi ascultă aici diferite tipuri de plăcere simulată şi cum au definit specialiştii americani acest comportament al femeilor


Loading...