Nu prea ai chef de sex? Uite ce să mănânci ca să-ţi revină apetitul

Ultima actualizare:

Legume verzi

Membranele mucoase, prezente la nivelul organelor genitale, sunt primele "atacate" de paraziţi sau microbi. Legumele verzi conţin riboflavină, care e necesară pentru sănătatea membranelor, pentru că acestea previn infecţiile cu bacterii. Ajută, de asemenea, cu lubrifierea vaginului, ceea ce e esenţial pentru viaţa sexuală a femeilor.

Ouă, lapte

Nivelul vitaminei B din corpul unui om e corelat cu nivelul hormonilor. Deficitul de vitamina B poate duce la oboseală, ceea ce înseamnă mai mult somn şi mai puţin sex.  Vitamina B ajută şi la reducerea anxietăţii, care poate inhiba dorinţa sexuală. Ouăle, laptele, peştele - toate acestea sunt surse importante de vitamina B.

Alune, peşte

Omega 3 stă la baza homenilor sexuali la bărbaţi şi femei. Acizii graşi ajută la acutizarea reacţiilor sexuale, pentru că duc la creşterea nivelului de dopamină, care determină excitarea.

Pepene

Pepenele ajută la circulaţia sângelui, care duce la o excitare mai rapidă.

Scoici

Zincul are un rol esenţial în menţinerea sănătăţii spermei şi a nivelului de testosteron. Scoicile ajută la creşterea libidoului atât la bărbaţi, cât şi la femei.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net