«Nu-mi pare rău că m-am aruncat!»

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Adrian Sobaru, electricianul TVR, care s-a aruncat pe 23 decembrie dintr-un balcon al Parlamentului, a fost externat, ieri, după două săptămâni de spitalizare. Încă slăbit, bandajat la cap şi cu vânătăi pe faţă, bărbatul a spus că nu-i pare rău pentru ce a făcut.

Agitaţie mare, ieri, în secţia Neurochirurgie a Spitalului Universitar din Capitală.

Pacientul care, chiar înainte de Crăciun, a şocat o ţară întreagă, când s-a aruncat de la balconul Parlamentului, a fost externat. La ora 13.30, Adrian Sobaru (42 de ani) a ieşit pe la Camera de gardă a spitalului, la braţul soţiei sale. Bandajele de la cap se vedeau pe sub căciula pe care o purta, iar pe faţă avea încă vânătăi.

Citeşte şi:

Sinucigaşul de la Parlament a fost externat - FOTO EXCLUSIV

S-a aruncat de la balconul Parlamentului pentru 1 miliard de lei ?

Adrian Sobaru, protestatarul din Parlament, a fost operat

"Abia aştept să ajung la copii! Nu-mi pare rău că am sărit", ne-a mărturisit Adrian, cu lacrimi în ochi. Apoi, s-a urcat în maşină şi a plecat. Medicii spun că angajatul TVR se află într-o stare bună.

"Plăgile i s-au vindecat. Se află, totuşi, pe tratament cu antibiotice şi va reveni la controale periodice la 10 şi la 30 de zile", a declarat locţiitorul purtătorului de cuvânt al spitalului, dr. Leonard Grecescu.

Acesta a menţionat că, pe perioada internării, Sobaru a fost consultat şi din punct de vedere psihologic. Puţin după ora 15.00, bărbatul şi-a văzut visul cu ochii. După chinuri groaznice, Adrian s-a întâlnit cu cei pentru care a recurs la acest gest nebunesc.

Cu mari emoţii, bărbatul şi-a revăzut băiatul şi fetiţa. Încă afectat fizic de căzătură, angajatul televiziunii publice nu a putut să stea de vorbă cu jurnaliştii.

El s-a rezumat în a le transmite parlamentarilor un «an mai bun» şi «La mulţi ani!».

Chiar dacă este conştient că prin saltul său în gol nu a rezolvat nimic, Adrian Sobaru ne-a spus că nu-i pare rău de nimic.

5 ianuarie

Adrian Sobaru a plecat, ieri, de la Spitalul Universitar, ajutat de soţia sa. El se deplasează greoi şi mai are,încă, un bandaj la cap. De asemenea, nici mâna dreaptă nu pare complet vindecată.

CLIIMA20110105_0114_1.jpg

Adrian Sobaru a plecat, ieri, de la Spitalul Universitar, ajutat de soţia sa. El se deplasează greoi şi mai are, încă, un bandaj la cap. De asemenea, nici mâna dreaptă nu pare complet vindecată.


Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5