Noul Belodedici o admiră pe Megan Fox

Ultima actualizare:

La 10 ani a început să joace la piticii Olimpiei, după trei ani a trecut la CSŞ Satu Mare, pentru ca la 16 ani să semneze primul său contract de profesionist, cu Someşul Satu Mare, echipă din al treilea eşalon.

"Am început să joc ca libero, post care s-a desfiinţat între timp, aşa că treptat am devenit stoper", a povestit Gardoş. Acum doi ani, a încercat să facă saltul către un eşalon superior, însă a fost refuzat de Farul, FC Braşov, Sportul şi Astra.

Salvarea sa a venit de la Liţă Dumitru, care l-a plăcut şi l-a adus la Chiajna.

"E cuminte ca o fată mare, dar şi foarte ambiţios.Îmi aminteşte de Belodedici", a povestit Liţă. Puţini ştiu că Gardoş ar fi putut ajunge în Ghencea încă din returul trecut.

Mutarea a căzut întrucât Argăseală şi Stoichiţă au preferat să-l aducă în locul lui pe Gora Tall, un stoper care n-a bifat până la urmă nici măcar un minut în tricoul Stelei.

"L-am propus pe Gardoş la Steaua, pentru că inima mea a rămas acolo, dar Argăseală a zis că nu e de Steaua. E el mare specialist, ştie mai bine decât mine ce înseamnă un fundaş central...", a mărturisit indignat fostul antrenor al Concordiei Chiajna, Adrian Bumbescu.

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net