Niculescu: "E cel mai greu moment al carierei mele şi le cer scuze tuturor"

Ultima actualizare:

"Este poate cel mai greu moment din cariera mea, deşi nici un coechipier nu mi-a reproşat nimic. Eu le cer însă scuze tuturor. Dacă marcam, echipa nu ar mai fi pierdut, iar poziţia noastră îngrupă ar fi fost mai bună. La Dinamo sunt mai mulţi jucători care pot să bată 11 metri, iar eu am simţit că voi da gol, dar nu a fost aşa. Trebuie să trecem peste înfrângere, să ne gândim la următorul joc şi să scoatem măcar un egal cu Galatasaray", a spus Niculescu, care a ratat un 11 metri în minutul 88 al partidei.

La rândul său, cel care a obţinut penalty-ul pentru Dinamo, Andrei Cristea, a afirmat: "E ste o înfrângere dureroasă, mai ales că am beneficiat de o ocazie imensă de a egala pe final. Nu mai are rost să discut acum despre faptul că aş fi putut eu să bat penalty-ul. Claudiu trebuie îmbărbătat pentru că avem nevoie de el în meciurile viitoare. Grupa este echilibrată, mai avem patru jocuri şi avem şanse de calificare. Atât timp cât accederea în primăvara europeană depinde de noi, trebuie să luptăm până la capăt ".

"Trebuia să intrăm şi noi pe teren"

Antrenorul dinamoviştilor, Dario Bonetti, a declarat că obiectivul iniţial era să obţină victoria, dar în condiţiile date şi un rezultat de egalitate ar fi fost bun.

"A fost o partidă dificilă, în care am întâlnit o echipă cu mare experienţă internaţională şi jucători de calitate. Am jucat destul de bine în defensivă, dar, din păcate, nu am reuşit să controlăm partida şi să ne impunem. Pentru noi era important chiar şi un egal, chiar dacă am început jocul cu gândul la victorie. Mi-am dat seama că ne-am retras şi chiar glumeam pe bancă şi le spunem secunzilor că ar trebui să intrăm şi noi pe teren să îi ajutăm pe jucători", a spus Bonetti.

"Am fost mai buni"

De partea cealaltă, tehnicianul lui Panathinaikos, Henk ten Cate, consideră că succesul este pe deplin meritat deoarece echipa sa a dominat clar ostilităţile şi chiar putea să învingă la un scor mai mare.

"Am meritat victoria pentru că am fost cei mai buni de pe teren, dar importante sunt punctele câştigate. Puteam să mai înscriem, mai ales în partea a doua, dar eu pot să spun că nu sunt deloc fericit pentru ce am făcut în prima parte. În Europa, nu e destul să dai 90 la sută, ci trebuie să te concentrezi la maxim. A fost bine pentru că Dinamo a preferat să stea în apărare şi să arunce mingi lungi către atacanţi, iar nouă ne-a convenit asta", a spus Ten Cate, care i-a remarcat pe Torje, Goian şi Tamaş din echipa lui Dinamo.

Dinamo a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de Panathinaikos Atena, într-un meci din Grupa F a Ligii Europa, în care a ratat un penalty prin Claudiu Niculescu, în minutul 88.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net