Nevasta: «Am crezut că se preface»

Ultima actualizare:

Scenariu macabru într‑un apartament din centrul Vasluiului. Virginia Constantin a mers la poliţie, miercuri seara şi a spus, calmă, că bărbatul ei se preface că e mort.

Alarmaţi, oamenii legii au mers imediat acasă la femeie unde au găsit cadavrul lui Ion Constantin, (69 de ani), aflat într-o stare avansată de putrefacţie.

„Bărbatul meu e grav bolnav, dar se preface că e mort. Vedeţi, nu vrea să mişte!", le-a spus Virginia Constantin poliţiştilor.

Trupul bărbatului fost dus la Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei şi, din primele date, medicii cred că Ion Constantin a decedat acum cel puţin o jumătate de lună. Poliţiştii au stabilit că bărbatul nu a murit în urma unei infracţiuni, însă va fi efectuată şi o necropsie.

Nebunia Virginiei Constantin a mers chiar şi mai departe. Internată, ulterior, la Psihiatrie şi diagnosticată cu demenţă, bătrâna şi-a continuat scenariul paranoic.

Plină de fericire, ea le-a spus doctorilor că, de fapt, bărbatul decedat este tatăl ei, şi nu soţul. Până acum, Virginia Constantin nu a fost vizitată de nici o rudă.

Surse din cadrul poliţiei au declarat pentru Click! că femeia are o fiică, plecată în Germania, care urmează să se întoarcă zilele acestea în ţară pentru a-şi îngropa tatăl.

image
image
image
image
image
image
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
image
actualitate.net
image
actualitate.net