A nenorocit un om cu BMW-ul primit cadou

Citeste tot despre: 

Simona Anastasia Tănase are doar 18 ani, e fată de bani gata şi crede că i se cuvine orice. În 2009, a primit un BMW X6 la serbarea majoratului. Acum, a lăsat un om fără un picior după ce a pierdut controlul bolidului cu care trecuse pe roşu.

Simona Anastasia Tănase, fiica unui comisar al Gărzii Financiare Constanţa, se afla la volanului maşinii de lux, în valoare de peste 70.000 de euro.

Vezi mai multe imagini în Mediacenter!

Marţi seara, ea trecut pe culoarea roşie a semaforului şi s-a ciocnit cu un alt autoturism care circula regulamentar. Maşina Simonei, un BMW X6 negru, a ricoşat şi a ajuns chiar pe scările Teatrului Fantasio, lovindu-l pe Gheorghe Chioaru (71 de ani), căruia i-a secţionat piciorul stâng.


Până la sosirea paramedicilor, martorii la teribilul accident au improvizat un garou dintr-o curea şi au încercat să-l salveze pe bărbatul rănit. De pe patul spitalului, bărbatul povesteşte coşmarul prin care a trecut.

Citeşte şi:

Bătrână
de 74 de ani izbită de un BMW X5: victima, scoasă vinovată

Pieton
spulberat pe zebră de un şofer de 18 ani - VIDEO

Primarul
din Popeşti-Leordeni a lovit un bătrân pe trecerea de pietoni

„Mă uitam la afişele cu spectacolele de la teatru. Am auzit un scârţâit de roţi. M-am întors să văd ce se întâmplă şi am văzut maşina care venea spre mine. Nu am mai avut timp să schiţez nimic", spune Gheorghe Chioaru.


„Mi-am păstrat calmul şi mi-am scos singur piciorul zdrobit de sub roată. Tot eu am fost cel care a sunat la 112", a mai spus victima. Poliţia o cercetează pe tânără pentru vătămare corporală.

«Nu vreau banii lui»

Soţia bărbatului mutilat de şoferiţa BMW-ului este hotărâtă să o acţioneze în judecată pe vinovată. Femeia spune că tatăl Simonei Tănase dă târcoale Spitalului Judeţean.

O şoferiţă din Turda a intrat cu maşina pe trotuar şi a călcat trei pietoni

O tânără din Cluj a fost călcată pe trecerea de pietoni. Poliţia spune că a trecut strada neregulamentar

„Nu ştiu ce caută aici. Nu vreau banii lui, vreau doar ca Justiţia să îşi urmeze cursul“, a declarat Doina Chioaru.

8 august-A luat pe capotă patru oameni

Beizadeaua Cristian Ungur, a băgat şi el patru oameni în spital, după ce, beat mort, a intrat cu maşina pe pista Aeroportului din Caransebeş.

Tânărul a intrat cu autoturismul într-o zonă interzisă, unde s-a derulat etapa a doua a Campionatului Naţional de Motociclism Viteză. Cristian Ungur este fiul unui renumit medic pe plan judeţean, Ioan Ungur.

De altfel, tatăl acestuia, a fost şi consilier judeţean până în anul 2008. Acum, beizadeaua care a băgat patru persoane în spital, se află în arestul Poliţiei din Reşiţa, pentru 29 de zile. Riscă o pedeapsă de cinci ani de închisoare.

17 martie- Umbrărescu jr. a rănit cinci oameni

În luna martie a acestui an, un alt băiat "de bani gata", Alexandru Umbrărescu (19 ani), fiul "regelui asfaltului", Dorinel Umbrărescu, a fost implicat într-un accident grav, pe drumul european 85, la ieşirea din municipiul Bacău.

Aflat la volanul unui autoturism Mercedes G Klasse AMG s-a angajat într-o depăşire riscantă şi a făcut praf trei maşini. Cinci persoane au ajuns atunci la spital, din care trei în stare gravă. Nici una nu a depus plângere. Alexandru este cercetat penal pentru vătămare corporală.


Loading...