Nemţii nu-l mai înghit pe Marica!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ţinut în tribună de antrenorul Bruno Labbadia, după ce îl ofensase pe neamţ cu nişte declaraţii în presa română, Ciprian Marica a pierdut şi sprijinul coechipierilor: „Echipa nu-l mai vrea, mulţi aşteaptă ca el să plece", a dezvăluit tehnicianul lui Stuttgart.

„Din sezonul viitor cred că totul va fi luat de la zero şi că voi porni cu şanse egale lupta pentru un loc în echipă", spunea Ciprian Marica într-un interviu pentru Click!, la începutul lunii mai.

La doar o săptămână de la declaraţiile curajoase ale internaţionalului român, oficialii lui Stuttgart au ţinut să lămurească situaţia, din păcate însă nu în favoarea jucătorului!

„Dacă simţeam măcar pentru un moment că revenirea lui ar ajuta clubul şi echipa, l-aş fi lăsat să joace din nou", a declarat antrenorul Bruno Labbadia pentru Bild.

„Nu aş fi avut nici cea mai mică problemă să trec peste orice dispută, dacă ar fi ajutat cu ceva clubul. Dar el nu mi-a arătat nimic la antrenamente!", a continuat acesta. Totodată, Labbadia a dezvăluit că Marica nu mai este dorit nici de vestiar: „În plus, am sesizat că echipa nu-l mai vrea. Când l-am suspendat, mai mulţi jucători au venit la mine şi mi-au zis că era şi timpul ca băiatul ăsta să plătească".

Tot conform Bild, Marica ar fi avut şi o întrevedere cu managerul general Fredi Bobici, care i-a explicat cât se poate de clar: „Ştii că nu mai ai viitor la echipa asta!".

În această situaţie, pare tot mai greu de crezut că atacantul român va continua şi din vară la Stuttgart, care i-a stabilit deja şi preţul de vânzare: două milioane de euro. Până acum, PSG şi AS Monaco, unde Marica ar putea deveni coleg cu Daniel Niculae, sunt echipele cele mai interesate de transferul său.

Alături de Del Piero

Marica şi colegii săi au pozat imbrăcaţi în tricourile puse în vânzare de fundaţia lui Alessandro Del Piero pentru ajutorarea victimelor cutremurului din Japonia. Un astfel de tricou costă 15 euro, iar toate încasările vor fi donate japonezilor, scrie pe site-ul jucătorului român.

simeon stalpnicul png

„Prin prietenia noastră, a jucătorilor de la VfB, fiecare reprezentând un alt popor în aceste imagini, să reamintim tuturor că suntem împreună pe acest pamânt şi că ne pasă de cel de lângă noi", a declarat Marica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net