Nemţii i-au făcut cântec lui Emil Jula

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Emil Jula se simte excelent la Cottbus. Evoluează aici de doi ani şi jumătate, dar speră ca în această iarnă să-şi prelungească angajamentul.

„Sunt iubit la Cottbus. Cei din club mă respectă, iar familia s-a adaptat extrem de repede. Aş vrea să joc aici în continuare şi sunt şanse mari ca acest lucru să se întâmple, pentru că antrenorul şi conducătorii sunt mulţumiţi de mine", spune Jula, al cărui contract cu Cottbus expiră în vara lui 2011.

„Emil este esenţial pentru jocul nostru. Este un fotbalist care pune mult suflet pe teren", a afirmat antrenorul Claus-Dieter Wollitz.

Nu numai antrenorul şi oficialii lui Cottbus îl apreciază pe Jula. Suporterii lui Energie îl ridică în slăvi pe atacantul român la fiecare meci.

Jula are cinci goluri marcate în actualul sezon şi este al doilea golgeter al echipei. "Nu vreau să pară că mă laud, dar fanii mă iubesc cu adevărat. Mi-au făcut un cântecel, pe care îl intonează de vreo 10-15 ori la fiecare partidă!".

Cântecul respectiv se numeşte "Hau Drauf, Emil Jula!" (Hai pe ei, Emil Jula) şi poate fi ascultat pe youtube.com.

În cazul în care îşi va prelungi contractul cu actuala echipă, Jula va lua în calcul o stabilire definitivă în Germania.

"La început nu mi-a fost chiar uşor aici, dar acum, după doi ani şi jumătate lucrurile stau cu totul altfel. Mă gândesc tot mai mult şi la viitorul fetiţei mele. Casele la Cottbus nu sunt foarte scumpe, sunt chiar mai ieftine ca la Cluj, oraşul meu natal", a mărturisit atacantul.

Şi Hagi are melodie

Cei mai cunoscuţi români cărora fanii echipelor din străinătate le-au făcut cântec sunt Gică Hagi şi Adrian Mutu. Fanii Galatei i-au cântat "Regelui" celebrul "I love you Hagi", iar "Briliantul" a fost transformat în "Il Fenomeno" de ultraşii Fiorentinei.

În urmă cu doi ani, când evolua la Lincoln City, în liga a IV-a din Anglia, românul Adrian Pătulea a beneficiat şi el de un cântec de aproape zece strofe, realizat de un compozitor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net