Negoiţă şi-a dus iubita de 19 ani în Asia

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Abia ce au luat vacanţă, că majoritatea parlamenarilor au şi evadat spre destinaţii îndepărtate. Deşi e criză, se pare că prin buzunarele aleşilor nu a bătut vântul având în vedere că aceştia au ales să se relaxeze fie peste mări şi ţări, fie în mai multe locuri exotice.

SUA, Thailanda, Tibet, China sau Spania sunt câteva dintre destinaţiile de vacanţă ale aleşilor în această vară.

Foarte mult va plăti pentru vacanţa sa şi deputatul PSD, Robert Negoiţă, care se va reculege în Thailanda, Tibet şi China.

Un circuit de o săptămână în Thailanda, cu cazări la hoteluri de 4-5 stele şi cu mesele incluse poate depăşi 1.200 de euro de persoană. Alţi aproximativ 1.800 de euro mai trebuie să achite şi pentru voiajul prin China şi Tibet.

Aşa că Negoiţă e pregătit cu cel puţin 6.000 de euro pentru a-şi duce iubita de doar 19 ani, Sorina Docuz, în vacanţa de lux.

Ciprian Enea, reprezentant BestTourism, a estimat pentru Click! la cât se ridică contravaloarea distracţiei politicienilor.

Citeşte şi:

Câştigătorii caselor de la OTV, aruncaţi în stradă?

Averea fraţilor Negoiţă, sub sechestru din cauza datoriilor

Fetelor, ei sunt bogaţi şi neînsuraţi!

Robert Negoiţă, urmărit de Fisc pentru 10 milioane €

Bănicioiu a petrecut o săptămână la Barcelona cu nişte prieteni din facultate. Pesedistul spune că nu a cheltuit mai mult de 1.000 de euro pe vacanţa sa.

În schimb, deputatul Adrian Mocanu s-a dus, ca în fiecare an, la plajă în Turcia. Potrivit lui Ciprian Enea, o vacanţă în Belek costă puţin peste 1.000 € de persoană la un hotel de cinci stele cu all inclusive.

Cu toate excursiile opţionale care se pot face de acolo, vacanţa lui Mocanu se apropie de 1.500 €.

Corina Creţu, vacanţă cu nepoatele - 2.000 €

Europarlamentarul Corina Creţu pleacă la sfârşitul lunii la o prietenă de-a sa din Italia. „Îmi iau nepoatele în maşină şi mergem la o prietenă de-a mea în Italia. Vom vizita mai multe oraşe timp de două săptămâni", ne-a precizat Creţu. Astfel, europarlamentara va scăpa ceva mai ieftin, cheltuind sub 2.000 de euro.

simeon stalpnicul png

Rodica Nassar, acasă în Liban - 2.000 €

Rodica Nassar îşi petrece o mare parte a vacanţei parlamentare în vila sa din Liban. „Poate mai plecăm şi altundeva până în septembrie, dar încă nu ne-am hotărât", ne-a dezvăluit deputata. Nici familia Nassar nu va plăti mai mult de 2.000 de euro pentru vacanţa din Liban.

simeon stalpnicul png

Carmen Moldov an s-a relaxat în Malta - 1.200 €

Deputata PSD, Carmen Moldovan, a petrecut o vacanţă de vis de o săptămână în Malta. Un sejur ca al pesedistei porneşte de la 500 de euro, dar poate ajunge şi la 1.200 de euro, în funcţie de câte stele are hotelul în care te cazezi.

simeon stalpnicul png

Mitrea se plimbă în trei ţări - 4.000 €

Cuplul de parlamentari PSD, Miron - Manuela Mitrea, şi-au făcut un itinerar prin Europa, care presupune mai multe cheltuieli. Aceştia vor pleca mai întâi în Franţa, apoi se vor relaxa în Austria, la căsuţa lor de vacanţă, şi în Germania.

simeon stalpnicul png

Mircea Geoană, vacanţă în SUA - 12.000 $

Destul de costisitoare se anunţă şi vizita preşedintelui Senatului, Mircea Geoană, şi a familiei sale în SUA, mai ales că va dura două săptămâni. Cel de-al treilea om în stat va plăti şi el circa 3.000 de dolari de persoană.

simeon stalpnicul png

Victor Ponta şi-a dus fetiţa la turci - 1.200 €

Liderul PSD, Victor Ponta, a petrecut câteva zile la mare, în Turcia, alături de soţia sa, Daciana, şi de fiica lor, Irina. Ponta şi-a mai programat să meargă şi în Germania, la Formula 1, cu fiul său, Andrei.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net