Neagoe: "Suntem cea mai dezavantajată echipă"

Ultima actualizare:

"A fost un joc interesant, pe care l-am început bine, dar din păcate în repriza a doua nu am reuşit să marcăm şi am fost egalaţi. Jocul a fost echilibrat, putea câştiga orice echipă. Cred că Dilevski a fost eliminat uşor. Universitatea Craiova este, conform statisticilor, cea mai dezavantajată echipă. Împotriva noastră s-au făcut cele mai multe greşeli. La penaltiuri, Dinamo a avut jucători mai experimentaţi, care s-au concentrat mai bine, au fost mai calmi. Sincer, nu mă aşteptam să ratăm atâtea penaltiuri, pentru că am exersat zilele trecute. Jucătorii trebuie să se motiveze singuri pentru campionat. Era importantă şi Cupa, ne doream să ajungem în semifinale, dar acum ne îndreptăm atenţia spre campionat. Am fost impresionat de faptul că s-a cântat imnul Universităţii Craiova pe stadionul Dinamo, în memoria lui Adrian Păunescu. Dacă am fi câştigat, i-am fi dedicat victoria dumnealui, dar ne pare rău că nu am reuşit", a spus Neagoe.

Formaţia Dinamo Bucureşti s-a calificat în semifinalele Cupei României - Timişoreana, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 4-2 (0-1, 1-1), după loviturile de departajare, echipa Universitatea Craiova, în sferturile de finală ale competiţiei. La finalul celor 90 de minute, scorul era 1-1, prin golurile reuşite de Munteanu '67, pentru Dinamo, şi Dina '31, pentru Universitatea Craiova. Oaspeţii au jucat în 10 oameni din minutul 71, după eliminarea lui Dilevski, iar şapte minute mai târziu, a fost eliminat şi dinamovistul Ganea.

La loviturile de departajare, pentru Dinamo au punctat Andrei Cristea, Cătălin Munteanu, Adrian Cristea şi a ratat Bordeanu, în timp ce pentru Universitatea a înscris Ologu şi au ratat Găman, Bărboianu şi Mihai Costea.

image
image
image
image
image
image
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net