Neagoe: ”Am pierdut două puncte cu Dinamo”

Citeste tot despre: 

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Eugen Neagoe, a declarat, după 2-2 cu Dinamo Bucureşti, că formaţia sa ar fi meritat mai mult decât acest egal în urma partidei din București.

"A fost un joc frumos, deschis, dar suntem nemulţumiţi de rezultat şi consider că am pierdut două puncte. După cum s-a văzut jocul în teren meritam mai mult, dar e bine că nu am pierdut. După două jocuri pe terenul lui Dinamo am reuşit să nu pierdem şi dacă în Cupă jucam la Craiova acum eram în semifinale. Azi am avut patru ocazii mari de gol, am condus, am fost conduşi, dar e bine că am revenit de la 1-2", a spus Neagoe.

Tehnicianul oltenilor a afirmat că atacantul Florin Costea va juca la potenţial maxim abia de anul viitor. "Florin Costea e pe drumul cel bun şi sperăm să nu mai aibă parte de accidentări. Îl veţi vedea pe adevăratul Costea din retur", a precizat Neagoe.

Tehnicianul oltean consideră că echipa pe care o pregătește ar fi trebuit să ocupe o poziție mai avansată în clasament. "În momentul în care nu acumulezi puncte poţi ajunge şi la retrogradare, dar după jocul nostru meritam să fim 3-4 poziţii mai sus în clasament. Oricum trebuie să fim atenţi", a mai spus Neagoe.


Loading...