«Zodia Vărsătorului ne aduce tornade şi inundaţii»

Ultima actualizare:
4 act 2 2col in bucegi jpeg

Vijelii, inundaţii, tornade. România este lovită de mai bine de două săptămâni de dezastre naturale. Astrologul Mariana Cojocaru spune că nu este întâmplător ceea ce se petrece şi că astfel de fenomene extreme au loc din cauza faptului că ţara noastră se află în zodia Vărsătorului, aflată în Lună Neagră.

Evenimentele meteorologice, care au avut loc în ultimele zile, au uimit pe toată lumea. Plouă neîncetat, sute de case sunt inundate, iar tornada, formată săptămâna trecută pe un câmp din Călăraşi, a distrus locuinţe şi a răsturnat un autocar în mers. Au fost imagini apocaliptice. Totul are însă o explicaţie, iar vinovată pare să fie chiar Luna Neagră aflată în zodia României: Vărsător: ”De când a fost tornada de la Făcăeni, în 2002, am studiat tot aspectul ăsta şi am spus că în ţara noastră vor apărea tornadele ca un fenomen obişnuit, frecvent. Karma SUA este în Vărsător cu Leu şi acolo ştiţi ce tornade sunt. Cum România este în zodia Vărsătorului, am avut Luna Neagră în Vărsător şi foarte multe lucruri s-au dat peste cap. Şi la nivel personal a acţionat. Răzvan Ciobanu a fost Vărsător şi iată cum a fost dus într-o situaţie tragică,” ne-a explicat astrologul Mariana Cojocaru. Şi se pare că aspectele dezastruoase se vor ţine scai de noi.

”În anii următori, fenomenul se accelerează, vor fi din ce în ce mai multe evenimente meteorologice de genul acesta, care ar trebui să ne pună pe gânduri. Vom avea alunecări de teren, ploi abundente, inundaţii. Se adună foarte multe lucruri destul de grele şi, dincolo de partea care ţine de Vărsător, avem şi aspecte care ţin de Săgetător-Scorpion, în opoziţia pe care Jupiter din Săgetător o face cu Marte din zodia Gemenilor. Marte ţine de război, ţine de accidente. Pe astrograma României se vede că până în iulie este liniştea de dinaintea furtunii. Va creşte ca amplitudine totul, pentru că avem eclipse. Acestea înseamnă fenomene extreme, deznodăminte, totul va căpăta amploare, şi ca tensiuni în plan social, politic, dar şi de zona care ţine de destinul fiecărui român. Va fi o perioadă delicată şi de criză pentru unii şi mulţi trebuie să înţeleagă ce misiune au pe pământ. Nu numai la noi vor fi probleme. Rusia va fi la fel cu probleme, SUA, acolo vor scăpa lucururile de sub control, în India, America de Sud, Africa vor fi, de asemenea, fenomene catastrofale”, ne-a spus Cojocaru. Conform avertizărilor meteorologilor, fenomenele extreme vor continua pe tot parcursul verii, perioadele de caniculă vor alterna cu vijelii extrem de puternice.

Cine vrea să primească sfaturi din partea celebrului astrolog îl găsiţi pe adresa de Facebook ”Astrolog Mariana”, pe Instagram la ”B 314 NKY” sau la numărul de telefon 0770.770.101. 

A nins ca-n decembrie pe munte

Deși calendaristic suntem în plină primăvară, dar iarna încă nu se dă bătută. Temperaturile extrem de scăzute de peste noapte au făcut ca la altitudini de peste 2.000 de metri să ningă. Astfel, marți dimineața, stratul de omăt proaspăt depus pe platoul Bucegilor era de aproximativ 40 cm, anunță salvamontiștii. În plus, pe munte este viscol, iar vizibilitatea este scăzută. Şi la Bâlea Lac a nins din nou şi stratul de zăpadă ajunge la 25-30 cm. Ieri, la prânz, erau minus 5 grade Celsius. Ninsori au fost şi la Rânca, în judeţul Gorj. Pe Transalpina, acolo unde omătul are 4 m, drumarii se chinuiau să deszăpezească. Şi în zona masivului Rarău, zăpada s-a depus într-un strat consistent, motiv de glume pentru localnici: “Se redeschide sezonul de schi”!

Joi se întorc ploile

Vremea e schimbătoare în luna mai, cea mai capricioasă din an. Astăzi scăpăm de ploi, grindină și ninsori și se încălzește ușor. Ieri au fost temperaturi de 5 - 12 grade în majoritatea regiunilor, iar astăzi vor urca la 13 – 18 grade. Însă, de joi, se întorc ploile în vestul țării și în Oltenia, iar de vineri până luni vor fi averse în toată țara, inclusiv în Capitală, cu puține excepții. Totuși, de vineri se va încălzi ușor, până la 21 – 23 de grade. În funcție de evoluția fenomenelor, ANM va actualiza prognoza.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net