Ziua – poliţist, noaptea – proxenet

politist-proxenet-89616151.jpg

politist, proxenet, bordel, prostitutie
Poliţistul Orşan, “peşte” în timpul liber
Citeste tot despre: 

A găsit soluţia să-şi suplimenteze veniturile! Un polițist de 28 de ani dintr-o comună bistriţeană și-a scos iubita la produs și a transformat apartamentul pe care-l închiriase în bordel. Mai mult, se pare că polițistul obișnuia să cosume și droguri, la percheziții găsindu-se jumătate de kilogram de droguri ușoare.

Alin Grigore Orșan are 28 de ani și a fost angajat la Inspectoratul de Poliție Județean Bistriţa în 2012. Din vara anului 2016, el activa ca agent la Secția 2 de Poliție Rurală Prundu Bârgăului. Agentul locuia într-un apartament cu trei camere din Bistrița, alături de concubina sa și de copilul acesteia de doi ani dintr-o altă relație, făcând naveta zilnic la secția de poliție unde muncea. 

Poliţistul și-a pus la dispoziție apartamentul închiriat mai multor femei, care îl foloseau pentru a se prostitua. Agentul de poliție încasa câte 150 de lei pentru fiecare zi în care apartamentul său era transformat în bordel, scrie adevarul.ro. Agentul a fost arestat la domiciliu pentru 30 de zile, începând cu 16 ianuarie 2016, şi a fost suspendat din funcție. 

Potrivit unor surse, Orşan și-a determinat și iubita să se prostitueze, deși cu ei locuia și copilul de doi ani al femeii. Mai mult, polițistul şi concubina sa obișnuiau să se drogheze. La percheziții s-ar fi găsit în jur de 400 de grame de cannabis. Agentul a fost prins de un coleg poliţist, care locuia în blocul în care fusese amenajat bordelul. 

Loading...

Citește și

  • Crima, Viseu de Sus, politist

    Episod cutremurător! Gheorghe Nistor, şeful Poliţiei din Vişeu de Jos (Maramureş), a fost găsit mort miercuri seară. Bărbatul se afla în biroul său, cu haina trasă peste cap. Poliţiştii şi procurorii iau în calcul posibilitatea unei crime.

  • Şeful Postului de Poliţie Vişeu de Jos a fost găsit mort, miercuri seară, în sediul instituţiei. Prima ipoteză a fost că bărbatul s-ar fi sinucis cu arma din dotare, însă cercetarea la faţa locului a scos la iveală faptul că bărbatul a fost înjunghiat de două ori. În plus, arma din dotare nu a fost de găsit.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1