Ziua Îndrăgostiților. Cele mai frumoase mesaje de iubire pentru EL și pentru EA

Ultima actualizare:
Evită mesajele de dragoste clasice și încearcă să fii inventiv!
Evită mesajele de dragoste clasice și încearcă să fii inventiv!

De Ziua Îndrăgostiților, pe lângă un cadou și o cină romantică în doi, ai putea trimite persoanei iubite și un mesaj emoționant de dragoste. Scrisă într-o felicitare, trimisă printr-un SMS sau chiar prin intermediul unei rețele de socializare, urarea ta va rămâne una dintre cele mai mari dovezi de iubire. Iată câteva mesaje de dragoste de Valentine’s Day din care să te inspiri.

„Te port în mine. Te port în suflet. Te port în gânduri. Te simt în aerul pe care îl respir. Faci parte din mine pentru totdeauna. Te iubesc!”

„Dacă iubirea mea s-ar măsura, îți spun acum, dragul meu, că te iuvbesc până la cea mai îndepărtată stea, din cea mai îndepărtată galaxie, din cel mai îndepărtat uniovers, și înapoi, și tot așa de o infinitate de ori”.

„Te iubesc atât de mult încât atunci când ești departe, simt că nu mai am aer, simt că nu mai pot să respir. Dragostea pentru tine este mai presus de orice, mai presus de mine însămi”.

„Nu am crezut că un bărbat poate fi atât de fermecător! Ești minunat și te iubesc mai mult decât îți poți imagina”

„Ești toată lumea mea și nu-mi doresc nimic mai mult decât să ne iubim până la adânci bătrâneți”.


    Evită mesajele de dragoste clasice și încearcă să fii inventiv!
Evită mesajele de dragoste clasice și încearcă să fii inventiv!

Mesaje de dragoste pentru EA

„De Valentine’s Day, Dumnezeu dă drumul îngerilor pe pământ. Să zboare liberi și zglobii oriunde doresc. Dar, dacă vei zvbura prin prejma mea, eu am să te prind și jur că nu-ți voi mai da drumul niciodată. Te iubesc!”

„Te iubesc! Te iubesc când râzi, te iubesc și când ești tristă sau bosumflată. Te iubesc și când mă cerți, și când mă mângâi și mă alinți. Te iubesc oricând și oricum. Și te voi iubi mereu!”

„Nu-ți mai spun că te iubesc. Nu mai ai nevoie s-o știi, pentru că o simți, iar dovezi de dragoste îți dau în fiecare zi. Însă, un reminder nu strică, din când în când”.

„Când te privesc, când te iau în brațe și te sărut, când te alint și-ți șoptesc cuvinte de dragoste,cred, într-adevăr, că pentru asta m-am născut. Să te iubesc pe tine!”

„Te iubesc! Nu mă întreba de ce pentru că nu am un motiv. Sau, poate, am toate motivele din lume.  Te iubesc! Și nimic altceva nu mai contează”.

De Ziua Îndrăgostiților, o declarație de iubire sinceră, spusă din suflet, ar putea avea efecete miraculoase. Cu toții avem nevoie să ni se spună că suntem iubiți și apreciați, chiar dacă știm, chiar dacă simțim asta zilnic. 

Citește și:

Ziua Îndrăgostiților. Cele mai frumoase definiții ale dragostei

Dumnezeu a creat iubirea. Imagini spectaculoase din natură

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
italian masini bucuresti jpg
foto1 viol jpg
nasa foto pexels
maxresdefault jpg
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net