«Ziarul preferat mi-a adus 300 de lei»

click4-act-5.jpg

Tatiana Băncilă spune că-şi va cumpăra un cuptor electric cu banii câştigaţi la Click!
Citeste tot despre: 

Am dat startul celui mai iubit concurs din presă, iar cititorii noştri fideli au început deja să ne viziteze la redacţie pentru a-şi revendica premiile.

Tatiana Băncilă (73 de ani) a fost toată numai un zâmbet şi ne-a spus că ziarul ei de suflet i-a făcut o mare bucurie. “La o pensie de 700 de lei, acest premiu înseamnă mult pentru mine! Recent mi s-a stricat cuptorul electric.

Cu banii câştigaţi la Click!MANIA o să cumpăr altul”, ne-a spus pensionara. Şi tu poţi avea norocul ei! Click!MANIA ţi-a pregătit peste 4.000 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor sare de 400.000 de lei.

Sunt în joc: două super maşini: un Opel Corsa şi o Dacia Logan Navy, premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, ceasuri inteligente, vase de bucătărie şi multe alte surprize.

În plus, mai avem pentru voi peste 2.100.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse din cele 3 game de produse aparţinând Studio Moderna (Dormeo, Delimano, TopShop) conform ofertelor prezentate zilnic în paginile de concurs din ziarele ”Click!” şi ”Click! de DUMINICĂ”.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1