Zi plină pentru președintele PSD, Liviu Dragnea

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea nu uită și nu iartă, iar liderii grupării care îl contestă vor fi excluși din partid
Liviu Dragnea nu uită și nu iartă, iar liderii grupării care îl contestă vor fi excluși din partid

Săptămâna începe cu emoții pentru președintele PSD, Liviu Dragnea. Pe lângă ședința forului de conducere al partidului, unde va fi discutată”execuția”liderilor disidenți, la Inalta Curte se judecă contestația făcută de Dragnea la condamnarea de trei ani şi jumătate de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu

Un nou termen are loc, luni, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), în apelul formulat de liderul PSD, Liviu Dragnea, la condamnarea de trei ani şi şase luni de închisoare primită în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman. La ultimul termen, Dragnea a solicitat amânare pentru angajarea unui apărător.

Liviu Dragnea se luptă cu Înalta Curte

Liderul PSD, Liviu Dragnea s-a plâns deja, că nu mai are aşteptări în legătură cu apelul la decizia de condamnare a sa. El susține că, cel puţin în ceea ce îl priveşte, nu mai are încredere că justiţia este oarbă.

În 21 iunie, liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat joi la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, pentru instigare la abuz în serviciu. El a fost achitat pentru infracţiunea de fals intelectual. Suspendarea executării pedepsei de doi ani primită de Liviu Dragnea în dosarul ”Referendumul” a fost anulată, iar cele două pedepse au fost contopite, rezultând o pedeapsă totală de trei ani şi jumătate de închisoare cu executare.

Liviu Dragnea vrea să excludă din PSD contestatarii

De la ora 12.00, la Palatul Parlamentului liderii PSD se reunesc, luni, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN). Oficial, ei trebuie să aleagă propunerile partidului pentru Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) şi Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), dar vor avea pe agendă și ”chestiuni interne”. Ca de obicei, Liviu Dragnea vrea să rezolve problema cu ajutorul altora. Trei lideri din aripa dură a partidului, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, ministrul Muncii, Lia Codruța Vasilescu și liderul de la Vrancea, Marian Oprișan au cerut deja îndepărtarea celor care critică conducerea PSD.”Nu putem fi șantajați de colegii noștri”, a atacat Lia Olguța Vasilescu. Înainte de începerea ședinței, au apărut informații că duminică seară, Dragnea s-a întâlnit cu o parte a liderilor fideli din partid și a reușit să obțină un atac dur la adresa dizidenților. Astfel, pentru a se da un exemplu vor fi excluși din partid doi lideri: Adrian Țuțuianu și Marian Necșu, primul liderul Organizației Dâmbovița iar celălalt secretarul general al partidului. Alți lideri dizidenți și vocali anti-Dragnea, vor primi avertismente: Gabriela Firea, liderul Organizației București-Ilfov, Ciprian Pandea, liderul de la Călărași și Ion Mocioalcă, liderul de la Caraș-Severin

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net