Zi decisivă pentru Elena Udrea. Azi află dacă face Paștele în arest

udrea_catuse.jpg

Elena Udrea, catuse, inalta curte, gala bute, arest
Elena Udrea a fost adusă din nou la Înalta Curte pentru a afla dacă mai rămâne în arest (foto: Marian Iliescu)

Elena Udrea a părăsit temporar Arestul Capitalei, joi dimineață, și a fost adusă la Instanța Supremă. Fostul președinte al PMP va afla dacă va rămâne în arest încă 30 de zile, în dosarul „Gala Bute”, sau dacă va fi eliberată sub control judiciar.

Fostul lider al Partidului Mișcarea Populară, Elena Udrea, speră ca judecătorii Înaltei Curți să-i aprobe contestația la decizia de prelungire a arestului preventiv, dispusă de judecătorul de drepturi și libertăți de la Înalta Curte pe 23 martie. Joi, Instanța Supremă va decide definitiv dacă Udrea va fi eliberată din arest sau dacă va sta după gratii încă 30 de zile în dosarul „Gala Bute”, în care e acuzată de luare de mită.

Udrea nu se așteaptă să fie eliberată, ci vrea ca judecătorii să o scoată din arestul Poliției și să o plaseze în arest la domiciliu sau să o elibereze sub control judiciar. Ambele variante sunt de  preferat pentru Udrea, care va scăpa de răcoarea celulei de arest și va putea petrece Paștele cu apropiații săi.

 

Loading...

Citește și

  • Cu părul legat în coadă, o ţinută simplă, dar elegantă, şi multă hotărâre. Aşa şi-a lansat Elena Udrea candidatura pentru alegerile din decembrie.

  • După ce a fost ironizată de cotidianul britanic "The Sunday Times", într-un articol cu titlul "Da, doamnă ministru, aveţi un portofoliu mare", Elena Udrea a fost luată în vizor şi de jurnaliştii germani de la Die Welt, care observă şi ei că această "glamour girl" a preluat un portofoliu în care va fi responsabilă de gestionarea unor fonduri europene în valoare de 3,7 miliarde de euro, în ciuda acuzaţiilor de corupţie la adresa ei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1