Zece răniţi, între care doi copii, după ce un microbuz a fost lovit de un BMW în Ploieşti

Zece persoane, între care doi copii, au fost rănite, luni după-amiază, într-un accident produs în cartierul Mihai Bravu, din Ploieşti, după ce un BMW a intrat într-o intersecţie fără să aibă prioritate şi a lovit un microbuz în care se aflau 19 persoane, care s-a răsturnat, anunţă www.mediafax.ro

Conform martorilor, un BMW cu numere de Italia a intrat cu viteză într-o intersecţie fără a încetini înaintea indicatorului "STOP". Maşina s-a izbit violent de un alt autoturism Ford şi de un microbuz care efectua transport de persoane, în urma impactului microbuzul fiind răsturnat pe o parte.

Opt persoane din microbuz şi şoferiţa Fordului au fost duse cu ambulanţele la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean din Ploieşti.

Conform şoferului microbuzului, în maşină se aflau 18 pasageri. Toţi răniţii au fost transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti.

În momentul în care Poliţia a sosit la faţa locului, şoferul BMW-ului, care se pare că este vinovat de producerea accidentului, nu a fost de găsit. Martorii spun că atât el, cât şi pasagerul din dreapta au ieşit din maşina grav avariată şi au fugit, deşi unul dintre ei este rănit la un braţ.

Martorii povestesc că bărbatul care se afla la volanul BMW-ului şi pasagerul din dreapta care era rănit au fugit de la locul accidentului.

"Conducătorul autorismului nu a fost depistat. Colegii mei au mai multe piste şi îl vom găsi în scurt timp. Cauza ar fi neacordarea de prioritate. Conducătorul BMW-ului nu a acordat prioritate autoturismului care avea prioritate şi l-a proiectat în microbuz", a declarat la Realitatea Tv, Daniel Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1