YouTube a blocat contul Senatului din cauza declaraţiilor antivacciniste ale Dianei Şoşoacă

Ultima actualizare:

    Senatoarea Diana Șoșoacă a fost sancționată, printre altele, pentru refuzul de a purta mască de protecție foto: Inquam Photos
Senatoarea Diana Șoșoacă a fost sancționată, printre altele, pentru refuzul de a purta mască de protecție foto: Inquam Photos

Canalul de YouTube al Senatului României a fost blocat de către reprezentanţii YouTube, după intervenţiile antivacciniste ale senatoarei Diana Şoşoacă. Mai exact, pe respectiva pagină a Camerei superioare a Parlamentului României nu vor mai putea fi postate transmisii live.

În acest moment, contul oficial de pe YouTube al Senatului este suspendat pe o perioadă de 7 zile, timp în care nu mai pot fi postate streaming-uri live ale şedinţelor de plen. Pe această pagină pot fi în continuare vizionate înregistrările postate deja.  

Avertisment încă din luna aprilie

Membrii Senatului fuseseră avertizaţi de YouTube încă din luna aprilie că pagina instituţiei va fi închisă, dacă mesajele care instigă la nepurtarea măştii vor continua.  

„Pagina YouTube a Senatului a fost închisă pentru anumite înregistrări video cu luări de cuvânt ale Dianei Şoşoacă, pentru că instigă, contrar politicii asumate de canalul respectiv, la nepurtarea măştii. Pentru prima sesizare transmisă Senatului, a celor care gestionează politica YouTube online, s-a acordat un avertisment şi au fost şterse acele înregistrări video care figurau pe pagina YouTube a Senatului”, declara, în aprilie, preşedinta Comisiei Juridice a Senatului, Iulia Scântei, arată Adevărul, care citează Digi24.ro.  

Cu câteva zile în urmă, Parchetul General a deschis dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce senatoarea Diana Şoşoacă blocase accesul într-un centru de vaccinare din judeţul Iaşi.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net