Weekend Adevărul, interviu cu scriitorul Mircea Cărtărescu despre obsesia care l-a urmărit toată viaţa: copilăria şi dispariţia fratelui său geamăn

Ultima actualizare:

În adolescenţă a fost la un pas de o rupere totală de lume – nu vorbea cu nimeni, citea neîntrerupt în camera lui –, dar experienţa armatei, în Bărăgan, l-a readus la realitate.

Trauma pierderii fratelui său geamăn, Victor, la vârsta de un an şi jumătate, l-a urmărit toată viata: „Întotdeauna am simţit că-mi lipseşte ceva, ca şi când, privindu-mă-n oglindă, n-aş vedea pe nimeni“.

Citeste interviul complet în Weekend Adevarul de sâmbata, 23 iulie.

Începând cu săptămâna trecută, Adevărul Holding a lansat cel mai mare ziar central românesc, ce este distribuit la chioşcurile de ziare la preţul de 3,9 lei. Ziarul apare în fiecare zi de sâmbătă şi are 128 de pagini, dintre care un sfert acoperă partea de actualitate, iar restul reprezintă „Weekend plăcut“ o serie de secţiuni ce tratează teme precum Viaţa, Timp liber, Cultură, şi altele.

Practic, suplimentele pe care cititorii „Adevărul“ le cumpărau, până acum, în timpul săptămânii vor fi disponibile din aceast weekend într-un singur produs.

Partea de noutate a acestei publicaţii sunt secţiunile „Pentru ea“ – tendinţe, shopping, noutăţi –, Casă&Grădină şi Voiaj.

În plus, „Weekend Adevărul“ beneficiază de contribuţiile unor reviste autohtone de prestigiu, cum ar fi „Forbes“, „Tango“ sau „Historia“.

Conceptul este nou pentru industria de print din România pentru că îmbină partea de actualitate cu un ghid de weekend, ce poate fi detaşat.  

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net