Vreţi linişte în casă? Nu pune mâna pe telecomandă

Ultima actualizare:

    Atenţie! Bărbaţii  reacţionează  violent pe perioada  Campionatului Mondial de fotbal dacă rămân  fără telecomandă Foto: Shutterstock
Atenţie! Bărbaţii reacţionează violent pe perioada Campionatului Mondial de fotbal dacă rămân fără telecomandă Foto: Shutterstock

Emoţii, nervi, pasiune şi un potop de vorbe pătimaşe! Dacă soţul se comportă aşa când se uită la Campionatul Mondial de fotbal, atunci e bine să nu-i staţi în cale. Nu rataţi ultimul episod al serialul Click! cu cele 10 reguli de aur pentru a evita scandalurile din familie pe perioada CM din Brazilia.

Fotbalul declanşează pasiuni extreme! Bărbaţii o iau razna din patru în patru ani şi nimic nu le stă în cale. Un italian i-a tăiat gâtul soţiei pentru că a venit peste el la terasă să îl certe că se uită la meci. Un sud-african a fost băgat în comă de nevastă şi de ceata de copii pentru că nu le mai dădea voie să se uite la televizor la altceva decât la fotbal.

Un chinez a murit cu telecomanda în mână, pe canapea după ce s-a uitat în continuu timp de patru zile la meciuri. Şi Campionatul nu a început decât de nouă zile.

Sociologii britanici şi germani au pregătit un manual de supravieţuire pentru neveste pe perioada Campionatului Mondial. Iată cele 10 reguli de aur pentru că rata violenţei conjugale a crescut în ultima săptămână cu 47%:1 Nu te atinge de telecomandă în timpul unui meci important.2 Fă-ţi de lucru prin casă şi evită să stai cu bărbatul tău în timp ce trăieşte intens partida.3 Nu vorbi în timp ce se uită la meci.4 Nu sta în faţa televizorului când îl vezi că are ochii cât cepele.5 Interesează-te înainte care sunt meciurile importante ale zilei şi nu îi face program seara.6 Nu îl pune să ducă gunoiul, să taie varza sau să repare fereastra în timpul meciului.7 Nu îl certa dacă bea o bere în plus la televizor.8 Asigură-te că televizorul nu este dat cu sonorul la maximum înainte de începerea meciului. După nu mai poţi face nimic.9 Joacă-te tu cu micuţii, nu îi lăsa să i se urce în cap când se uită la meciuri.10 Nu îl întrerupe când înjură arbitrul şi nu îl contrazice când vorbeşte singur cu televizorul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net