Vreţi intimitate în vacanţă? Alegeţi un hotel doar pentru adulţi!

Ultima actualizare:

Fie că sunteţi la început de drum, proaspăt căsătoriţi, fie vreţi să vă revigoraţi relaţia, o vacanţă în doi este tot ce aveţi nevoie în această vară. Hotelurile super animate, pline de familii cu copii gălăgioşi, pot strica tot farmecul şi romantismul sejurului. Tocmai de aceea au apărut hotelurile „Adults Only” (n.r. doar pentru adulţi).

Hotelurile pentru adulţi au toate facilităţile obişnuite: piscine, restaurante, baruri, spa-uri, camere frumoase cu terase. Diferenţele sunt că aici nu au voie copiii, iar decorul şi programul de distracţie sunt concepute astfel încât să te ducă cu gândul la romantism, flirt, relaxare totală, concentrare asupra partenerului.

„Sunt turişti care vor să-şi consolideze relaţia de cuplu şi atunci îşi aleg vacanţa într-un astfel de hotel, departe de familiile cu copii. Aici beneficiază de toate facilităţile, în plus, se pot delecta cu diverse evenimente: petreceri în barurile de noapte, distracţie, senzualitate. Aceste hoteluri sunt destul de răspândite în Grecia, Turcia sau Spania”, spune consultantul în turism Ciprian Enea. 

Ciprian Enea, consultant în turism
Ciprian Enea, consultant în turism

Mai există o categorie de resorturi numită „Swinger”, unde oamenii vin special pentru a face dragoste. „În astfel de hoteluri, turiştii vin mai mult decât să filtreze. Vin pentru a avea relaţii cu alţi oameni, însoţiţi de partener sau chiar singuri. De altfel, unele dintre hotelurile din această categorie au şi un «dress code», unde turiştii pot umbla dezbrăcaţi (în general pe plajă sau în alte locuri ale clubului). Practic, în tot ce se întâmplă aici, se pune accentul pe sexualitate”, explică specialistul.

Dacă la prima categorie de hoteluri se mizează pe romantism şi consolidarea relaţiei de cuplu, aici interesează partea sexuală. Hotelurile Swinger sunt foarte scumpe, iar preţurile nu au neapărat legătură cu servicile turistice, ci cu gradul şi intensitatea fanteziilor turistului, care plăteşte în primul rând pentru sex şi abia apoi pentru facilităţile obişnuite.

Iată în continuare câteva oferte de sejururi în hotelurile pentru adulţi.

Turcia

Hotel Adam & Eve
Hotel Adam & Eve

Antalya, hotel Adam&Eve 5*. Este situat pe o plajă privată de 300 metri în staţiunea Belek, are 476 de camere, 68 de vile, multe baruri, restaurate, piscine exterioare şi interioare, spa-uri cu băi turceşti. Tot hotelul este tapetat cu oglinzi, inclusiv în camere. Mobilierul este alb, luminile se reglează din telecomandă pentru a crea o atmosferă romantică, camerele sunt spaţioase, unele dotate cu jacuzzi. Un sejur de 7 nopţi cu ultra all inclusive şi transport cu avionul costă de la 976 euro/persoană, detalii pe www.gullivertours.ro.

Grecia

Santorini, Tarellis Studio, un complex intim şi romantic, alcătuit numai din şase studiouri pe plajă, în centrul staţiunii Kamari (pe coasta de est a insulei). Sejurul de 7 nopţi cazare, bilet de avion cursă charter, toate taxele incluse, transferuri costă  405 euro/persoană, cu Agenţia Cocktail Holidays.

Corfu, Hotel Mayor La Grotta Verde Grand Resort 4*, preţ de la 889 euro/persoana, 7 nopţi cazare cu all inclusive, transport cu avionul. Detalii pe www.christiantour.ro.

Sardinia

The Pelican Beach 5* este un hotel cu o poziţie privilegiată, pe o mică plajă aproape ascunsă într-una dintre cele mai frumoase locuri din Europa, departe de agitaţia urbană. Locul este ideal pentru o vacanţă romantică în doi, unde totul a fost organizat pentru a face fiecare moment perfect. Preţ – circa 2.400 euro pentru două persoane, 4 nopţi cazare cu mic dejun, zbor, transfer şi asigurare, agenţia Happy Tour.

Spania

Tenerife, Hotel Spring Vulcano 4*, preţ de la 888 euro/persoană, 7 nopţi cazare cu demipensiune, transport cu avionul. Detalii pe www.besttourism.ro.

Cancun

Hotel Temptation Resort Spa 3* (hotel Swinger), preţ de la 1.950 euro/persoană, 7 nopţi cazare cu all inclusive, transport individual. Detalii pe www.gullivertours.ro.

Republica Dominicană

Hotel Punta Cana Princess
Hotel Punta Cana Princess

Punta Cana Princess este un hotel de 4 stele destinat numai adulţilor. Farmecul celor 263 de apartamente de lux, cele 7 apartamente pentru luna de miere atent decorate, cu zone de spa, săli de fitness şi restaurante, transformă hotelul în locul ideal pentru vacanţele în doi. Tarif de la 146 euro/noapte/cameră dublă, în sistem all inclusive, cu agenţia Butterfly Tourism.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net