Vremea în weekend. Se întoarce iarna! Este cod galben de frig, ninsori și vânt

avertizare_meteo-viscol-ninsori.jpg

Vremea în weekend, 22 - 25 februarie. Un val de aer polar ne va aduce viscole și temperaturi de până la minus 20 de grade
Vremea în weekend, 22 - 25 februarie. Un val de aer polar ne va aduce viscole și temperaturi de până la minus 20 de grade
FOTO: Click!

De la o extremă, trecem la alta. Până ieri, am avut vreme de primăvară, dar de azi se întoarce în forță iarna.

Un val de aer polar ne va aduce viscole și temperaturi de până la minus 20 de grade. Meteorologii ANM spun că de azi, de la prânz, vor fi precipitații în toată țara. Local se va forma ghețuș.

Vremea în weekend

Mai întâi vor fi ploi, apoi se vor transforma în lapoviță și ninsoare. În zonele înalte, va ninge viscolit și se va depune strat nou de zăpadă, mai consistent în centrul țării. Vântul va sufla cu rafale de peste 50 km/h. Este cod galben de vânt puternic până mâine la amiază în Banat, Crișana, Muntenia, Dobrogea, sudul și centrul Moldovei, viscol la munte și rafale de până la 100 km/h.

Vremea în București

În Capitală, în această noapte, ploile se vor transforma în lapoviță și ninsoare, iar vântul va avea peste 55 km/h la rafală și vor fi condiții de ghețuș. La prânz, sunt prognozate 4 grade, iar în timpul nopții vor fi minus 7 grade. Mâine, la amiază vor fi în jur de minus 2 grade, iar noaptea minus 13 grade.

Vremea se va răci accentuat, devenind deosebit de rece pentru această dată, geroasă noaptea și dimineața, mai ales în regiunile nordice și centrale unde sunt prognozate minus 20 de grade. Vremea se va menține rece până luni.

Loading...