Vremea se răceşte în toată ţara

Ultima actualizare:

    S-a terminat vremea frumoasă
S-a terminat vremea frumoasă

Meteorologii anunţă că de astăzi toamna îşi intră în drepturi: vremea se va răci accentuat în toată ţara, astfel că temperaturile nu vor mai depăşi 17 grade Celsius. Iată cum va fi vremea în toate regiunile.

Meteorologii anunţă o nouă răcire începând cu data de 7 octombrie, când mediile maximelor diurne vor scădea spre 19 grade în Oltenia, 17 grade  în Banat, Crişana, 16 grade Celius în Moldova sau chiar la 15 grade Celius în  Transilvania şi Maramureş.

În Dobrogea, între 7 şi 9 octombrie temperaturile vor scădea spre 18 grade. Ulterior, o uşoară încălzire va detemina în intervalul 10-15 octombrie temperaturi diurne apropiate de cele normale ale perioadei, în medie, de 20 de grade şi minime nocturne de 11 - 12 grade Celsius. Vor fi ploi puține și slabe, cu probabilitate mai mare de apariție în 8, 9 şi 11 octombrie, mai spun reprezentanţii Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

În Muntenia, pe 8-9 octombrie vremea se va răci din nou şi mediile temperaturilor diurne nu vor mai depăşi 19 - 20 grade Celsius. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai mare între 7 şi 11 octombrie, dar nu se aşteaptă precipitaţii importante cantitativ.

La munte, pe 7 şi 8 octombrie vremea se va răci din nou şi maximele vor scădea spre 7 – 8 grade Celsius, în timp ce minimele se vor apropia de 1 - 2 grade Celsius.

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net