Vremea se încălzeşte! Află prognoza meteo pentru săptămâna următoare

Ultima actualizare:

Administraţia Naţională de Meteorologie ne dă asigurări că vara nu este deloc pe sfârşite. Din ultima estimare a valorilor termice şi a precipitaţiilor, valabilă până pe 27 august reiese că ne vom bucura de temperature de peste 30 de grade în mai toate regiunile ţării.

De duminică, 20 august, temperaturile vor înregistra o creştere progresivă, vremea devenind calduroasă, caniculară în regiunile vestice ale ţării, începând de joi. Aici, se vor înregistra valori medii de aproximativ 35 grade Celsius, în timp ce în partea de sud a ţării temperaturile maxime nu vor depăşi 34 grade Celsius. De asemenea, pe durata întregii săptămâni, probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor rămâne scăzută în toate regiunile.

La munte, după câteva zile răcoroase, cu medii ale temperaturilor maxime de circa 13 grade Celsius, regimul termic va marca o creştere treptată, iar aceste medii vor atinge valori de 20 - 22 grade Celsius în intervalul 22 - 27 august. Mediile minimelor nocturne vor fi şi ele în creştere, de la valori de 5 - 6 grade Celsius la începutul intervalului de prognoză, până la aproximativ 12 grade Celsius la sfârşitul săptămânii. Izolat şi trecător vor cădea ploi slabe, de scurtaă durată, posibil însoţite de descărcări electrice.

image
image
image
image
image
image
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net