Vremea în perioada 26 – 31 martie și de 1 aprilie. Prognoza meteo pe regiuni

Ultima actualizare:

    Un val de aer polar venit din nordul Rusiei a intrat în țara noastră și ne aduce temperaturi mici, vânt, ploi și ninsori în zonele înalte. Vremea în perioada 26 – 31 martie și prognoza pentru 1 aprilieFOTO: adevarul.ro
Un val de aer polar venit din nordul Rusiei a intrat în țara noastră și ne aduce temperaturi mici, vânt, ploi și ninsori în zonele înalte. Vremea în perioada 26 – 31 martie și prognoza pentru 1 aprilieFOTO: adevarul.ro

Pentru câteva zile se întoarce iarna. Un val de aer polar venit din nordul Rusiei a intrat în țara noastră și ne aduce temperaturi mici, vânt, ploi și ninsori în zonele înalte. Uite cum va fi vremea în perioada 26 – 31 martie și prognoza pentru 1 aprilie!

Un val de aer polar venit din nordul Rusiei a intrat în țara noastră și ne aduce temperaturi mici, vânt, ploi și ninsori în zonele înalte. Meteorologii ANM au realizat prognoza pentru perioada 26 – 31 martie și prognoza pentru 1 - 8 aprilie.

Vremea în Banat și Crișana

Temperaturile au scăzut brusc, de la 20 de grade luni, 25 martie, la 11 grade astăzi, 26 martie. În noaptea de joi spre vineri, în timpul vor fi minus 2 grade. Abia de vineri, 29 martie, se va mai încălzi treptat, de la o zi la alta, până la 16 grade pe 8 aprilie. Ploile vor fi slabe, după 3 aprilie.

Vremea în Transilvania

În perioada 26 – 29 martie, nu vor fi mai mult de 7 – 9 grade la prânz și în jur de minus 4 grade în timpul nopții. După 30 martie, se va încălzi lent, de la o zi, la alta, până la 12 – 14 grade la prânz și 2 grade noaptea. Precipitațiile vor fi slabe, după 3 aprilie.

Vremea în Maramureș

Până pe 30 martie, va fi mai frig decât ar fi normal: 7 – 9 grade la prânz și în jur de minus 4 grade în timpul nopții. Se va încălzi lent, după 1 aprilie, până la 12 – 14 grade. Vor fi condiții d eploi slabe după 3 aprilie.

Vremea în Moldova

Se răcește până pe 29 martie: 6 – 8 grade la prânz și în jur de 3 grade în timpul nopții. După 3 aprilie, temperaturile vor urca ușor, spre 12 – 14 grade. Vor fi condiții de ploaie slabă în fiecare zi.

Vremea în Dobrogea

Din 26 martie se va răci brusc: temperaturile vor coborî la 8 grade. În noaptea de joi, 28 martie, se vor înregistra în jur de zero grade. Din 1 aprilie se va încălzi lent, până la 12 – 14 grade pe 8 aprilie.Pe 26, 29 și 30 martie, va ploua slab.

Vremea în Muntenia și Oltenia

Temperaturile au coborât de la 20 de grade luni, 25 martie, la 11 grade astăzi, 26 martie. Vor rămâne la acest nivel până pe 31 martie, după care vor urca ușor, până la 12 – 14 grade. În noaptea de 28 / 29 martie, vor fi minus 2 grade. Vor fi posibile ploi trecătoare după 3 aprilie.

Vremea la munte

Va fi frig până la sfârșitul lunii martie, dar și la începutul lunii aprilie: în jur de minus 2 grade la prânz și minus 7 grade în timpul nopților. Temperaturile vor rămâne negative în timpul nopților până pe 8 aprilie. Din 31 martie, temperaturile vor urca ușor, până la 3 – 4 grade. Vor fi precipitații slabe după 3 aprilie.

Sursa: ANM

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net