Vremea în perioada 12 – 14 ianuarie. Unde va ninge

iarna_2019-ninsoare_slaba-vremea-meteo.jpg

vremea se incalzeste in perioada 12 - 14 ianuarie 2019
Meteorologii ANM spun că vremea se schimbă radical
FOTO: Click!

A nins liniștit în aproape taoată țara, cu excepția a șapte județe din Moldova unde vântul a viscolit zăpada. Meteorologii ANM spun că în acest weekend, 12 – 14 ianuarie, se va încălzi ușor.

A nins în timpul nopții (10/11 ianuarie) și s-a depus un nou strat de zăpadă. În Capitală, dimineață (11 ianuarie), a fost un strat de omăt de 15 cm.

Vremea în perioada 12 – 14 ianuarie

Sâmbătă (12 ianuarie), vor fi condiții de ninsoare slabă doar în vestul Transilvaniei, iar în restul țării nu vor fi precipitații. La orele prânzului, temperaturile se vor situa între minus 2 grade și 1 grad, dar în timpul nopții în nordul Moldovei se vor înregistra în jur de minus 15 grade.

Duminică (13 ianuarie), revin precipitațiile și în Banat și nordul Moldovei, dar vor fi slabe cantitativ.  Pe timpul zilei, temperaturile vor urca până la 1 – 2 grade în majoritatea regiunilor, cu excepția Munteniei unde ziua vor fi în jur de minus 2 grade, iar noaptea minus 11 grade.

Luni, 14 ianuarie, vor fi precipitații mixte, lapoviță și ninsoare, în Moldova, Banat, Transilvania și în Oltenia. Însă, temperaturile la orele prânzului vor fi pozitive în toată țara: între 2 -5 grade, iar în Dobrogea vor fi până la 8 grade.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1