Vremea pentru trei luni. Când vine primăvara?

Citeste tot despre: 

Vom avea o primăvară rece și umedă, spun metetorologii britanici de la Centrul European de Prognoză. Ei au realizat o estimare a vremii până la 1 iunie.

Am avut parte de o iarnă lungă și deosebit de rece. Ne dorim să se încălzească repede, dar meteorologii britanici de la Centrul European de Prognoză nu au vești prea bune.

LUNA MARTIE

Temperaturile vor rămâne mai scăzute decât ar fi normal în centrul, nordul și vestul țării. În sud, în zona de șes, sunt șanse ca valorile să se apropie de normele meteo, adică să crească până la 7 grade. În plus, precipitațiile vor fi mai bogate decât ar trebui în această lună, în cea mai mare parte a țării, chiar excedentar în vestul teritoriului.

LUNA APRILIE

Sunt prognozate temperaturi mici, de până la 12 grade în cea mai mare parte a regiunilor și scăzute sub norme în nord, nord-est și centru. Va fi o lună cu ploi multe și  importante cantitativ, cu precădere în regiunile nordice, vestice și centrale.

LUNA MAI

În sudul țării vor fi valori ce pot urca spre cele obișnuite în această lună, în jur de 18 grade, dar în restul țării se vor menține mai scăzute. Vor fi precipitații bogate în toate regiunile, mai puțin în Luna Dunării. În centrul, nordul și vestul țării, sunt prognozate cantități excedentare.

loading...
Loading...