Vremea o ia razna! Temperaturi de luna aprilie, apoi ger și ninsori

prognoza meteo parc.jpg

prognoza vremea meteo
Vor fi temperaturi mai mari decât ar fi normal, în următoarele zile

Un val de aer fierbinte din nordul Africii ne aduce temperaturi ca pentru luna aprilie. Astăzi (11 decembrie), au fost 10 grade la prânz, în Banat, mâine (12 decembrie) vor fi 18 grade, dar se apropie de noi un val de aer polar care va aduce temperaturi foarte mici.

Să nu vă mirați dacă termometrele vor arăta și 16 -18 grade! Un val de aer fierbinte a intrat de ieri în țara noastră, prin vestul țării. Meteorologii ANM prognozează până la 16 – 18 grade în vestul țării, până în 17 decembrie. Și în restul țării, săptămâna aceasta va fi mai cald decât ar fi normal: până la 12 grade în majoritatea regiunilor.

Din 17 decembrie, ne lovește în plin un aer polar, iar temperaturile vor coborî în picaj: nu mai mult de 4 grade în vestul țării la orele prânzului, în jur de 0 grade în Transilvania și cel mult 6 grade în sud. În timpul nopților, temperaturile vor coborî sub 0 grade, iat la altitudini mari între minus 10 și minus 4 grade.

Meteorologii ANM spun că vor fi două valuri de precipitații: între 16 și 18 decembrie, mai consistente, și între 18 și 24 decembrie, mai slabe.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1