Vremea de 1 Martie. Temperaturile vor urca până la 14 grade

parc-copil-primavara.jpg

parc-copil-primavara
Duminică, 1 Martie, temperaturile vor urca la 12 – 14 grade în sud și în Moldova
FOTO: Click!
Citeste tot despre: 

Este ”cod galben” de vânt la altitudini mari, până sâmbătă dimineață (29 februarie), în jurul orei 11.00. Însă, meteorologii ANM spun că de 1 Martie temperaturile vor urca până la 14 grade.

Temperaturile au mai scăzut astăzi, 28 februarie, dar în Lunca Dunării tot este mai cald decât ar fi normal la această dată, în jur de 10 – 11 grade, la orele prânzului. Meteorologii ANM spun că în weekend putem ieși în aer liber pentru că este vreme caldă și fără nori. De 1 Martie, temperaturile vor urca până la 14 grade.

Este cod galben de vânt la munte

Până sâmbătă, 29 februarie, ora 11.00, este ”cod galben” în zonele înalte. Vântul va sufla în rafale cu până la 100 km/h, iar în Carpații Occidentali, Meridionali și de Curbură local va ninge și se va depune strat consistent de zăpadă.

Vremea de 1 Martie

Sâmbătă, 29 februarie, vremea va fi însorită, cu excepția Litoralului unde vor fi condiții de ploaie. Sunt prognozate în jur de 11 grade în sud, 7 grade în Banat, 6 – 8 grade în celelalte regiuni.

Duminică, 1 Martie, temperaturile vor urca la 12 – 14 grade în sud și în Moldova, 8 grade în Deltă, iar cerul va fi mai mult senin.

Săptămâna următoare va începe cu vreme caldă în sud, 16 – 18 grade. Pe Litoral, sunt prognozate 14 grade și cer senin.

Citește și:

Cum va fi vremea de 1 si 8 Martie. În ce zi vom avea 20 de grade Celsius

Cum ar trebui să fie vremea în luna februarie. Pe 1 februarie au fost 20 de grade

Loading...

Citește și

  • babe, papusi, baba dochia

    Între 1 și 9 martie, fiecare fată ori femeie își alege câte o Babă, potrivit tradiției străvechi. Credința lor este că așa cum este în ziua aleasă, așa va fi și firea omului tot anul. Tutuși, care este legenda străveche a Babelor și cum se aleg Babele în luna martie?

  • Veşti excelente pentru aceste zodii. Ele vor avea noroc din plin în luna martie

    Doar câteva zile ne mai despart de luna martie, lună în care unii dintre nativi vor străluci din toate punctele de vedere, întrucât vor avea noroc atât în plan financiar, cât şi în plan amoros.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1