Vremea în Capitală. Prognoză meteo specială pentru București

prognoza_speciala_bucuresti-iarna_2018.jpeg

a venit iarna in bucuresti
Meteorologii ANM au emis o prognoză specială pentru București, de astăzi (28 noiembrie), până vineri (30 noiembrie). Vântul nebun și frigul ne vor face zile grele
FOTO: INQUAM

Meteorologii ANM au emis o prognoză specială pentru București, de astăzi (28 noiembrie), până vineri (30 noiembrie). Vântul nebun și frigul ne vor face zile grele.

Astăzi, 28 noiembrie, ninsorile se domolesc, dar vântul va sufla cu rafale de peste 45 km/h, viscolind zăpada. Grosimea stratului de zăpadă nu va fi unifromă și se va situa în medie între 7 și 10 cm, izolat posibil 15 cm.

Vremea va deveni deosebit de rece

Va fi din ce în ce mai frig. Astăzi (28 noiembrie), temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -1 grad, iar cea minimă va fi de -6...-4 grade.

De mâine, 29 noiembrie, ora 8, până pe 30 noiembrie, la ora 8, vremea va fi deosebit de rece, cu o temperatură maximă de -4...-3 grade și o minimă în jurul valorii de -7 grade.

Vântul va sufla cu viteze la rafală în jurul a 40 km/h. Trecător vor fi posibile fulguieli.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1