Vreme foarte caldă, dar instabilă în următoarele trei zile

Ultima actualizare:

    Vremea se menține călduroasă pentru această dată, iar temperaturile ajung și până la 33 de grade Celsius
Vremea se menține călduroasă pentru această dată, iar temperaturile ajung și până la 33 de grade Celsius

Vremea, în următoarele trei zile, va fi foarte caldă pentru această dată, dar instabilă, cu ploi, furtuni de scurtă durată, vânt puternic și vijelii în nord vest, nord, centru și la munte.

Marți

Vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit la această dată, călduroasă după-amiaza, în majoritatatea regiunilor, transmite romaniatv.net. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22, 23 de grade pe litoral și 32, 33 de grade în Câmpia de Vest. Vror fi însă să înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului, trecător și izolat cu aspect de vijelie, în nord-vestul, nordul și centrul țării, precum și la munte îndeosebi după-amiază, iar în regiunile vestice, mai ales noaptea. Pe spații mici, cantitățile de apă vor depăși 20-25 l/mp și va cădea grindină. În rest, va predomina o vreme frumoasă. Temperaturile minime se vor încadra, în general, între 10 și 19 grade. În București, vremea va fi caldă și frumoasă, cu cer mai mult senin și vânt slab până la moderat. Temperatura maximă va de 29, 30 de grade, iar cea minimă de 13-15 grade Celsius.

Miercuri

Vremea va fi în general instabilă. Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări, temporar accentuate, averse cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului în sud-vestul, centrul, nordul și nord-estul țării, la deal și la munte,  iar spre seară și noaptea și în sud. Excepție vor face regiunile vestice și de sud-est, unde astfel de fenomene meteo se vor semnala pe arii restrânse. Pe spaţii mici, trecător vor fi vijelii, căderi de grindină şi cantităţi de apă mai mari de 25-30 l/mp. Din punct de vedere termic, vremea se va răcori în vest, în nord şi în centru, iar în restul teritoriului şi mai cu seamă în sud-est, se va menţine călduroasă. La nivelul întregii ţări, temperatura aerului va avea valori - maxime cuprinse între 23 şi 33 de grade şi minime între 12 şi 20 de grade. În București, pe parcursul zilei, vremea va fi frumoasă și călduroasă, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade. Spre seară, cerul se va înnora, iar noaptea vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura minimă va fi de 17...19 grade.

Joi

Vremea va fi în general instabilă în estul, sudul și centrul țării, unde vor fi înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului cerul va fi variabil și astfel de fenomene se pot semnala cu totul izolat, mai ales după-amiaza. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-vest, iar cele minime se vor situa între 8 și 18 grade. În București vremea va fi instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă, în scădere față de ziua precedentă, va fi de 25...27 de grade, iar cea minimă va fi de 14...16 grade.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net