«Vrem să ştim cum au murit copiii noştri!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cazul celor doi soţi descoperiţi morţi în pădurea din comuna sibiana Boiţa pare din ce în ce mai complicat. Dacă, în urmă cu două zile, poliţia a spus că este exclusă varianta crimei, ieri, procurorul de caz a precizat că încă sunt luate în calcul toate ipotezele: inclusiv aceea ca tinerii să fi fost ucişi!

Momente grele, ieri, pentru părinţii celor doi tineri, chemaţi la Sibiu să identifice cadavrele. Au sperat până în ultima clipă ca totul să fie o greşeală, iar copiii lor să fie în viaţă, la muncă, în Germania, acolo unde îi ştiau că se află de mai bine de un an.

Gândurile negre li s-au adeverit însă. Şi-au recunoscut copiii după îmbrăcăminte şi lucrurile personale. Este vorba despre soţii Ileana şi Bogdan Bută din localitatea Băicoi, judeţul Prahova.

Părinţii sunt şocaţi. Nici măcar nu ştiau că tinerii se aflau în ţară. Trebuiau să fie în Germania, unde practicau medicina. Oamenii spun că au ţinut legătura cu ei până în mai 2012, dată de la care tinerii n-au mai dat nici un semn.

Totuşi, nu le-a dat de bănuit că aceştia ar fi păţit ceva. Părinţii spun că erau nişte copii liniştiţi, erau căsătoriţi de şase ani şi că se înţelegeau bine. Oamenii sunt răpuşi de durere şi nu îşi explică ce s-ar fi putut întâmpla cu ei. Vor să afle adevărul de la anchetatori, dar nici aceştia nu le pot oferi prea multe detalii.

Trupurile celor doi erau într-o stare atât de avansată de descompunere, încât ancheta merge foarte greu. Tot ce pot spune poliţiştii cu certitudine este că cei doi tineri consumaseră alcool. Procurorul spune că toate ipotezele sunt luate în calcul, de la crimă, sinucidere, până la o supradoză de droguri.

Ileana şi Bogdan s-au căsătorit în 2006, în timp ce urmau împreună Facultatea de Medicină, la Cluj. Au absolvit în 2009 şi au locuit împreună la Băicoi, la părinţii băiatului, fără ca părinţii fetei să ştie însă acest lucru. Apoi, în 2011, au plecat împreună în Germania să practice Medicina. De aici au comunicat cu părinţii prin intermediul Internetului, până în urmă cu două luni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net