Vrei un televizor? Îl găseşti redus şi cu până la 600 de lei

Ultima actualizare:

    Dacă în perioada Sărbătorilor nu te puteai apropia de produsele electronice şi electrocasnice din cauza preţurilor piperate, acum e momentul să dai o raită prin magazine
Dacă în perioada Sărbătorilor nu te puteai apropia de produsele electronice şi electrocasnice din cauza preţurilor piperate, acum e momentul să dai o raită prin magazine

Dacă în perioada Sărbătorilor nu te puteai apropia de produsele electronice şi electrocasnice din cauza preţurilor piperate, acum e momentul să dai o raită prin magazine.

Vei constata că televizoarele, maşinile de spălat, telefoanele, laptopurile au preţuri mai mici şi cu câteva sute de lei. Iată care sunt magazinele în care poți profita de aceste reduceri.

La Flanco a început „Săptămâna Reducerilor”

În magazinele Flanco, până pe 31 ianuarie, se derulează campania „Black Week” (Săptămâna Neagră sau Săptămâna Reducerilor), iar discounturile ajung şi până la 50%. În magazinul din Cora Militari am găsit un televizor Panasonic redus de la 3.199 lei la 2.599 lei. Tot aici, un laptop HP se vinde redus de la 1.799 de lei la 1.399 de lei. „Reducerile foarte mari la televizoare vor fi în luna martie, când primim produse din game noi şi încercăm să scăpăm de cele vechi”, ne-a spus un vânzător. 

Telefoane mai ieftine cu 680 de lei la Altex

La altex.ro găsim reduceri de peste 600 de lei la telefoanele Samsung Galaxy S6.  Un astfel de model, care avea un preţ de aproape 3.000 de lei, poate fi cumpărat acum cu 2.320 de lei. 450 de lei reducere găseşti şi la Samsung Galaxy S5 Neo. Reducerile la electrocasnicele mari pornesc de la câţiva zeci de lei şi ajung până la câteva sute. Tot la Altex, am găsit o hotă de aragaz Whirlpool redusă de la 999,90 lei la 649,90 lei. Iar cine caută un aparat de fotografiat, aici găseşte o cameră Nikon redusă de la 2.409,90 la 1.739,90 lei. 

simeon stalpnicul png

Reduceri de 400 de lei la MediaGalaxy

În magazinele MediaGalaxy, o maşină de spălat Samsung, cu o capacitate de 6 kg, costă 1.599 de lei, produsul fiind redus de la 1.999 lei. Practic, dacă o achiziţionezi acum, economiseşti 400 de lei. Dacă eşti în căutarea unui frigider, tot aici găseşti un model HotPoint redus cu 350 de lei. 400 de lei reducere au şi laptopurile HP Pavilion, pe care le poţi cumpăra cu 2.009 de lei, preţ scăzut de la 2.409,90 lei. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net