Vrei senzaţii tari de 1 Mai? Uite cum te poţi distra extrem

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Eşti amator de senzaţii tari? Foarte bine! Acum ai timp berechet să te distrezi poate aşa cum nu ai făcut-o niciodată. De azi şi până marţi, toţi bugetarii sunt liberi, dar şi o parte dintre cei care lucrează la privat. Click! îţi spune ce poţi face de 1 Mai, dar şi în celelalte zile libere, dacă te-ai săturat de grătar.

An de an facem aceleaşi lucruri de 1 Mai. Mergem la mare, la munte sau la pădure, unde încingem grătarele. Parcă ne-am săturat de toate astea şi am vrea să schimbăm tradiţia balcanică.

Dacă şi voi gândiţi la fel, Click! vă propune o altfel de distracţie: cu multă adrenalină şi senzaţii tari. Vino cu gaşca în Pădurea Băneasa, chiar lângă Grădina Zoologică, să vă împuşcaţi cu bile pline cu vopsea.

Willis Tower te aruncă la pământ şi te scutură în sus şi în jos timp de câteva zeci de secunde, care îţi vor părea cele mai lungi clipe din viaţă

simeon stalpnicul png

Aici este amenjat un teren de paintball, de 3.500 de metri pătraţi, cu foişoare, buncăre, labirinturi, clădiri şi mai ales foarte multe locuri de tragere. E deschis între orele 09.00-22.00, dar aveţi nevoie de programare. Dacă nu vreţi să vă împuşcaţi cu vopsea, aveţi alternativa laserului.

Se bazează pe acelaşi principiu de joc, doar că „muniţia" este alta. Laser Tag găsiţi la AFI Palace Cotroceni sau la City Mall Bucureşti, între orele 10.00- 21.00. Împătimiţii de curse pot alerga pe pista de karting, de la ora 16.00 la 24.00. Pe Şos.

Maşinuţele de karting prind o viteză de 50-60 dekm/h, iar virajele sunt senzaţionale

Maşinuţele de karting prind o viteză de 50-60 dekm/h, iar virajele sunt senzaţionale

simeon stalpnicul png

Pipera e deschis de patru luni un circuit acoperit, lung de 420 de metri. Aici se organizează şi competiţii, dacă se strâng grupuri de cel puţin 18 persoane. Chiar şi copiii pot participa. Ultima noastră propunere este şi cea mai extremă. Este Willis Tower, o platformă care ridică 10 oameni de la pământ la cer în câteva secunde.

Mai exact urcă la 53 de metri în 3 scunde. „Jucăria" se află la Terra Park, cel mai mare complex de distracţii din oraş. Se află pe Bd. Timişoara şi este deschis între orele 10.00-23.00.

Terenul de „luptă” arată exact ca un labirint. Se joacă pe beznă şi trebuie să-ţi ocheşti adversarul cu laserul

simeon stalpnicul png

Iată cât te costă!

Pentru o partidă de paintball plăteşti 30 de lei. Durează o oră şi primeşti în schimb 30 de bile. Fiecare te costă 0,3 lei. E nevoie de minimum şase persoane.

O partidă de Laser Tag ajunge la 50 de lei şi include trei jocuri de câte 15 minute.

La Sky Karting o cursă de 10 minute costă 55 de lei, 70 de lei la dublu şi 80 de lei de persoană dacă intri în competiţie, care durează 15 minute.

Intrarea la Terra Park este 2 lei, dar dacă vrei să te dai în tiribombe trebuie să cumperi un card cu 50 de puncte, care costă 50 de lei.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net