Vrei să lucrezi în străinătate? Uite ce posturi găseşti!

Ultima actualizare:

Veste bună pentru cei care se află în căutarea unui loc de muncă în afara graniţelor: prin reţeaua EURES îşi pot găsi joburi în Germania, Marea Britanie, Spania, Suedia, Norvegia, Ungaria sau Cehia. Cele mai multe posturi libere sunt în domeniul auto – şoferi, mecanici şi lucrători în industria automobilelor.

  • În Germania se caută şoferi. În localitatea Guxhagen sunt disponibile patru posturi de şofer pe autocamion, pentru transportul de mărfuri pe distanţe scurte. Activitatea pe care o vei presta presupune controlul autovehiculului înainte de drum, preluarea mărfurilor şi verificarea actelor de provenienţă a acestora, aşezarea lor în interiorul autocamionului. Ai nevoie de permis de conducere C, CE, precum şi experienţă ca şofer pe camion cu remorcă. Va trebui să cunoşti limba germană nivelul A2-B1. Salariul poate fi negociat în funcţie de experienţa pe care o ai, iar contractul este pe o durată nelimitată. Dacă eşti interesat, trebuie să trimiţi un CV model Europass şi o scrisoare de intenţie în limba germană sau engleză, copii ale permisului de conducere şi ale diplomei/certificatului de studii la adresele v.oetzel@koerdel.de şi eberhard.niklas@arbeitsagen. Termen limită de depunere a CV-ului: 15 martie 2016
  • Mecanici auto în Suedia. În Suedia, firma SC Peter&Lili SRL oferă 10 posturi de mecanic auto. Descrierea postului: realizarea reparaţiilor necesare mijloacelor auto. Va trebui să fii calificat în domeniu şi să ai cel puţin doi ani de experienţă. Constituie un avanataj dacă deţii carnet de conducere. Trebuie să ştii engleză, nivel mediu. Salariul net lunar e 1000 €, iar banii sunt viraţi într-un cont bancar. Pe lângă asigurările din România, angajatorul plăteşte o asigurare medicală pentru lucrătorii detaşaţi. Cazarea e plătită de angajator, transportul e suportat de candidaţi. Aceştia trebuie să trimită CV în limba română şi copie după certificatul de calificare la adresa simona.poting@tm.anofm.ro. Nu se admit persoane care nu sunt înscrise în baza de date EURES. Termen limită de depunere a CV-ului: 1 iulie 2016.  
  • Maseur în Spania. Vrei să lucrezi la un hotel în Palma de Mallorca? Aici există un post liber de maseur. Pentru a aplica, va trebui să ai studii în domeniul tratamentelor de înfrumuseţare, experienţă minimum 6 luni, spirit de echipă. Sunt acceptaţi candidaţii cu vârsta între 18-35 de ani, conform proiectului „Your First EURES Job”. Trebuie să cunoşti obligatoriu limba germană nivel intermediar, limba spaniolă nivel intermediar, limba engleză nivel intermediar. Se asigură cazare contracost din salariu. Pe lună vei primi 960 euro net (negociabil). CV-urile se trimit în limba engleză sau spaniolă la adresa paguera@rivieraspa.es. Termen limită de depunere a CV-ului: 31 ianuarie 2017.  
  • Îngrijitor de persoane în Marea Britanie. În Marea Britanie sunt 25 de posturi pentru îngrijitori de persoane, posturi oferite de compania Clece Care Services Limited. Printre atribuţiile celor selectaţi se numără: monitorizarea pacienţilor, ajutor în treburile gospodăreşti (curăţenie, prepararea mâncării, cumpărături, plata facturilor etc), asistarea pacienţilor în servicii personale (ajutor la îmbrăcat, mâncat, baie etc), furnizarea medicamentelor prescrise de medici etc. Cerinţe: trebuie să ai carnet de conducere categoria B, cazier curat, disponibilitatea de a lucra ore suplimentare în cursul săptămânii sau weekend. Trebuie să ştii limba engleză nivel B1. Salariul e de 7 lire/oră în cursul săptămânii şi 7,85 lire/oră în weekend. Trimite un CV model Europass în limba engleză la adresa cspavel@clececare.co.uk. Termen limită de depunere a CV-ului: 31 martie 2016. 

Click! Spune

EURES reprezintă o reţea între serviciile publice europene de ocupare a forţei de muncă şi a fost creată pentru facilitarea liberei circulaţii a lucrătorilor în cadrul spaţiului European şi Elveţia. Reţeaua este coordonată de Comisia Europeană. Pentru a găsi locuri de muncă vacante, intră pe site-ul www.eures.anofm.ro. 

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net