Vrei să dai petrecere în mijloacele de transport în comun din București ? Uite ce trebuie să faci și cât costă

STB-tramvai-cofetărie

Tramvaiul cofetărie al Societății de Transport București are 50 de ani
Tramvaiul cofetărie costă 100 lei/km (TVA inclus), la care se adaugă 200 lei/oră (TVA inclus) staționarea
Foto: tramclub.org

Te-ai săturat de locurile tradiționale de distracție și vrei să dai bairam într-un loc ieșit din comun? Societatea de Transport București propune ca loc de distracție, mijloace de transport chiar și un tramvai vechi de 50 de ani transformat în cofetărie

Tramvaiul cofetărie

Tramvaiul este de tip Rathgeber a fost construit în perioada 1966-1968. Au fost cumpărate din München două exemplare, iar în prezent mai circulă unul singur, garat la Depoul Dudești și folosit ocazional ca vagon-cofetărie, vagon-teatru. Tramvaiul are o capacitate de 30 de locuri (pe scaune). Tariful pentru închirierea tramvaiului-cofetărie este 100 lei/km (TVA inclus), la care se adaugă 200 lei/oră (TVA inclus) pentru timpul de staționare. Îmbarcarea sau debarcarea călătorilor se face în Depoul Dudești sau într-una din stațiile de tramvaie de pe traseele propuse. Dacă vrei să umbli cu tramvaiul prin oraș și să îți iei musafirii de pe drum, nu ai voie să staționezi în stații mai mult decât timpul mediu prevăzut de STB pentru cursele obișnuite. La capetele de linie, tramvaiul nu face staționări (decât pe cele impuse de fluxul zilnic de mijloace de transport din terminalul respectiv).

Care sunt traseele tramvaiului-cofetărie

Traseul 1

Depoul Dudești-Calea Dudești-Bd Octavian Goga-Bd Mărășești-str 11 Iunie-Bd Regina Maria-Piața Unirii-cu întoarcerea pe același traseu. Este vorba de o distanță de 8, 7 km parcursă în 40 de minute. 

Traseul 2

Depul Dudești-Calea Dudești-Șos Mihai Bravu-Bd Ferdinand-str. Ziduri Moși-Șos Colentina-Calea Moșilor-str. Cavafii Vechi-str. Băniei-Piața Sf Gheorghe-cu întoarcere pe același traseu. Este vorba de o distanță de 16 km care durează 75 de minute.

Traseul 3

Depoul Dudești-Calea Dudești-Șos Mihai Bravu-Calea Văcărești-Șos Olteniței-Piața Eroii Revoleției-Șos Viilor-str. Constantin Istrate-Șos Progresului-Bd Timișoara-Bd General Vasile Milea-Șos Orhideelor-Pasajul Basarab-Șos Nicolae Titulescu-Bd Iancu de Hunedoara-Șos Ștefan cel Mare-Șos Mihai Bravu-Calea Dudești. Un traseu de 27, 5 km, parcurs în 130 de minute

Traseul 4

Depoul Dudești-Calea Dudești-Șos Mihai Bravu-Șos Ștefan cel Mare-Bd Iancu de Hunedoara-Șos.Nicolae Titulescu-Pasajul Basarab-Șos Orhideelor-Bd General Vasile Milea-Bd Timișoara-Șos Progresului-Calea 13 Septembrie-Bd Ghencea cu întoarcere pe același traseu. Este cel mai lung, are o lungime de 30, 5 km și durează 140 de minute.

RATB-autobuz Mercedes-închiriere

Puteți închiria pentru petreceri autobuze identice celor de pe liniile STB
Prețul pentur închirierea unui autobuz depinde de scop și distanța pe care o va parcurge

Cât costă închirierea unui autobuz

Dacă vrei ceva mai modern, STB oferă spre închiriere mijloace de transport folosite zi de zi. Tramvaiele, autobuzele sau troleibuzele pot fi folosite, tarifele variind în funcție de tipul mijlocului de transport. Pentru grupuri tarifele sunt:

-11,01 lei/km fără TVA, pentru distanțe mai mari de 100 de km

-145,83 lei/oră fără TVA pentru distanțe mai mici de 100 km

Pentru clipuri, reclame sau ședințe foto tarifele sunt:

-12, 11 lei/km fără TVA pentru distanțe mai mari de 100 de km

-160, 50 lei/oră fără TVA pentru distanțe mai mici de 100 de km

Cât costă închirierea unui tramvai

-158, 33 lei/oră fără TVA pentru grupuri

-173, 95 lei/oră fără TVA pentru clipuri, reclame sau ședințele foto

RATB-troleibuz-închiriere

Amatorii de petreceri pot închiria chiar și un troleibuz
Pentur a închiria un troleibuz trebuie să achitați între 117 și 129 de lei pe oră fără TVA

Cât costă închirierea unui troleibuz

-116, 67 lei/oră pentru grupuri

-128, 57 lei/oră pentru ședințe foto, reclame sau clipuri

Condiții pentru închirierea vehiculelor STB

Durata minimă este de trei ore, iar plata facturii trebuie să se facă anticipat. Se încheie un contract, cu numerar plătit la casieria STB SA sau în conturile societății deschise la BRD sau Trezorerie. Mai întâi însă este necesar să fie completată o cerere tip, luată de pe site-ul stb.ro și depusă la sediul STB sau prin fax la nr. 021.311.26.50, cu cel puțin șapte zile lucrătoare înainte de data solicitată

Loading...

Citește și