Vrei job în străinătate? Sunt 1.167 de posturi

Ultima actualizare:

    Patronii caută şoferi de autobuz, infirmieri, asistenţi medicali, dar şi bucătari
Patronii caută şoferi de autobuz, infirmieri, asistenţi medicali, dar şi bucătari

Cine este interesat să muncească peste hotare are acum la dispoziţie o gamă largă de oferte. Circa 1.167 de joburi sunt disponibile în Europa, prin reţeaua Eures. Le găseşti pe www.eures.anofm.ro.

Dacă îţi cauţi un loc de muncă în străinătate, află că oferta este mai mult decât atrăgătoare! Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă îţi pune la dispoziţie pe site-ul eures.anofm.ro posturi în Malta, Spania, Marea Britanie, Germania, Cehia, Slovacia, Irlanda, Polonia, Austria, Suedia, Bulgaria, Norvegia, Finlanda şi Ungaria. Iar acum să le luăm pe rând. 

300 de locuri de muncă în Malta

În Malta se caută şofer de autobuz şi sunt disponibile 300 de posturi. Trebuie să ai şcoala elementară, card professional, permis conducere categoria D şi să ai o stare de sănătate bună. Salariul este de 900 - 1000 € net/lună. 

Italienii au pentru tine 220 de locuri

În Italia sunt oferite 220 de locuri de muncă, dintre care 100 de infirmier, 80 de asistenţi medicali generalişti şi 40  de asistenţi medicali. Pentru infirmier trebuie să ai studii liceale, poţi avea sau nu experienţă, dar trebuie să vorbeşti engleza la nivel B1. Se oferă un salariu de 7,2-8,2 lire brut/oră, în funcţie de experienţă. Pentru asistent medical trebuie să ai calificare, cu înregistrare/iniţiere la NMC. Se cere engleza nivel B1-B2, iar salariul este de minimum 12,07 lire brut/oră.

În Spania se caută muncitori

În Spania ai parte de 200 locuri de muncă pentru muncitori necalificaţi la ambalat fructe şi verdeţuri. Programul este de 8 ore pe zi, în două schimburi. Salariul este de 900 – 1.200 € net/lună. Se oferă cazare contra cost, aproximativ 5 €/zi.  Transportul, masa nu sunt incluse. Contractul este pe 4 luni şi  începe pe 1 iunie.

Îngrijitor la domiciliu, în Marea Britanie

În Marea Britanie sunt 175 locuri de muncă, dintre care 125 pentru îngrijitor persoane la domiciliu, 19 îngrijitor persoane, 10 asistent medical, 10 lucrător abator şi 10 tâmplar/dulgher. Îngrijitorii primesc 7-9 lire brut pe oră, lucrător abator 7,60-9.80 lire brut/oră, asistentul medical primeşte 16 lire brut/oră, iar dulgherul naval 10,18 – 12,13 lire brut/oră. 

Germania vine cu 90 de joburi

Sunt disponibile joburi de ospătari, excavatorişti, bucătari, tehnicieni servicii, demichef de pârtie, ingineri, asistent vânzări proiecte tehnice, programatori CNC, şlefuitori, metrologi, electronişti, personal întâmpinare oaspeţi, strungari, lucrători curăţenie, laborant fizică, mecanici auto, sudori şi şlefuitori. Pentru muncile care nu necesită studii superioare salariul porneşte de la 8,84 €, iar pentru restul este negociabil. 

În Slovacia sunt 50 de oferte. Se caută 10 sudori cu precădere în asamblare, 10 sudori, 10 strungari, 10 vopsitori în cabine închise, 10 operatori maşină de frezat. Salariile sunt între 570 şi  830 € net/lună.

Alte opt state angajează români

În Irlanda  sunt disponibile  25 de joburi: 11 ciontolitor tranşator carne, 3 îngrijitor persoane, 2 coordonator atelier matriţe, 2 operator maşini de frezat CNC, 2 programator maşini de frezat CNC, 2 sculer matriţer, 1 asistent manager, 1 operator maşini, 1 mecanic utilaje. În Polonia, 13, printre care  10 croitorese şi 3 specialişti vânzări şi service client cu cunoştinţe de limba română. Patronii polonezi pun la bătaie 13 locuri de muncă, iar cei din Austria 10: 3 ajutor de lăcătuş mecanic, 3 operator instalaţii de prelucrare metale, un tâmplar, un electrician, un mecanic agricol, un sudor. În Suedia se caută 8 vopsitori auto, în Bulgaria se cere un curier şi un şef oficiu curierat, în Norvegia un  doctorand analiză numeric şi un muncitor în fermă, în Finlanda  se caută un  îngrijitor animale, iar în Ungaria un medic veterinar. 

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net