Vrei să înveți o meserie nouă? ANOFM începe în decembrie 77 de programe de formare profesională

coafeza.jpg

 Pe listă sunt trecute și cursurile pentru coafeze
Pe listă sunt trecute și cursurile pentru coafeze

77 programe de formare profesională vor începe în luna decembrie, la nivel național. Astfel că cei care vor să învețe o meserie nouă trebuie să se adreseze Agenției Nțaionale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM).

La nici o vârstă nu este târziu să înveți o meserie nouă. Mai ales dacă ai aptitudini pentru ea. ANOFM are o gamă variată de cursuri.

Programele de formare profesională cu cele mai multe locuri disponibile vizează calificări precum: operator introducere validare și prelucrare date – 120 persoane, lucrător în comerț - 104 persoane, contabil – 62 persoane, competențe cheie – comunicare în limba engleză – 42 persoane, frizer, coafor, manichiură, pedichiură – 42 persoane, inspector în domeniul sănătății și securitații în muncă – 42 persoane, instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze – 34 persoane, agent vânzări – 28 persoane, competențe antreprenoriale – 28 persoane, electrician constructor – 28 persoane.

Cele mai multe cursuri de formare profesională, în Vrancea și București

Judeţele în care, în luna decembrie 2020, se vor organiza cele mai multe cursuri, cu număr mare de participanţi, sunt: Vrancea (252 persoane), București (90 persoane), Dâmbovița (84 persoane). 

Pentru detalii, cei interesați se pot adresa agenţiei teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă în a cărei rază au domicliul sau reşedinţa sau pot vizualiza oferta de cursuri pe www.anofm.ro, la secţiunea “Persoane fizice/Cursuri de formare profesională”.

 

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/unde-te-angajezi-pandemie-locuri-de-munca-la-anofm-tara-si-strainatate

https://www.click.ro/news/social/ai-ramas-fara-serviciu-asa-primesti-banii-de-somaj

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1