Vrei ceasul lui Arnold Schwarzenegger? Participă pe 22 decembrie la ultima licitație de orologii de lux

ceasul-arnold-schwarzenegger.jpg

Ceasul lui Arnold Schwarzenegger
Ceasul ediție limitată Arnold Schwarzenegger are un preț de pornire în licitație de 19.000 de euro
Foto:artmark.ro
Citeste tot despre: 

Nu l-ai cunoscut pe Arnold Schawarzenegger dar vrei să semeni cu el? Ei bine ceasul lui este un bun început și îl poți avea participând, în prag de Crăciun, pe 22 decembrie, la ultima licitație de orologii rare a anului. Sunt scoase la vânzare online, 151 de piese de colecție semnate de cele mai renumite mărci la nivel mondial: Rolex, Patek Philippe, Audermas Piguet, Ulysse Nardin sau Zenith.

Licitația are loc pe 22 decembrie începând cu ora 18.30, iar întreaga colecție poate fi admirată deja în București, la Palatul Cesianu-Racoviță. Pentru a înregistra oferte ori participa la licitația online de ceasuri, doritorii trebuie să deschidă un cont activ pe site-ul artmark.ro ori pot participa prin ofertă telefonică. Ceasul lui Arnold Schawarzenegger este ediție limitată, produs de brandul Audermas Piguet –o piesă Royal Oak Offshore. Să descriem minunăția scoasă la licitație de casa Artmark din București: este din aur, are un preț de pornire de 19.000 de euro, mecanism automatic, cadran de culoare negru, numerale arabe, trei registre și dată cu lupă în dreptul orei 3. Cureaua este din piele, de culoare maro și sistem de prindere din aur.

ceas_34.000_de_euro.jpg

Ceasul Roger Dubuis Excalibur Double Tourbillon Retrograde
Aceste ceas cu un preț de catalog de 154.000 de euro este licitat în premieră în România

Cel mai rar ceas scos la vânzare

 

Una dintre atracțiile licitației este prezența rarisimă a unui ceas Roger Dubuis Excalibur Double Tourbillon Retrograde, de mână, bărbătesc.  Potrivit organizatorilor licitației, piesa este în premieră în România și este evaluată în cataloagele de profil la 154.000 de euro. Ceasul este licitat la un preț de pornire de 34.000 de euro și are mecanism cu armare naturală. Această adevărată bijuterie a orologeriei are cadran din sidef, cu numerale romane și arabe, curea din piele de aligator, de culoare neagră și sistem de închidere tip originale.

ceas_36.000_de_euro.jpg

Ceas Patek Philippe Nautilus
Acest ceas Patek Philippe Nautilus este licitat de la un preț de 36.000 de euro

Cel mai scump ceas din licitație

 

Un ceas Patek Philippe Nautilus are un preț de pornire de 36.000 de euro, cel mai mare dintre cele 151 de piese. Piesa este din aur și oțel cu mecanism automatic. Cadranul este auriu, cu dată în dreptul orei 3 iar brățara este din aur și oțel.  

 

 

Citiți și

 

Ceas de 75.000 de euro, vândut la o licitaţie din București, săptămâna asta. Ce alte ceasuri scumpe s-au mai adjudecat

 

Vrei ceasul de aur al lui Ion Iliescu? Poate costa şi 50.000 €!

Loading...