Vreau să respir - o campanie susținută de Flick și Ferratum Money

Ultima actualizare:

Ferratum Romania, o instituție financiară non-bancară, parte a grupului internațional Ferratum, a susținut campania de strângere de fonduri pentru copiii cu Fibroză Chistică.

Totul a început când Ana, mama unei fetițe cu fibroză chistică și voluntar la asociația “Vreau să respir”, și-a dorit să cumpere aparatul Simeox pentru a-i ajuta pe copiii cu aceasta afecțiune să respire mai ușor. Ana i-a trimis un mesaj pe Facebook lui Flick rugându-l să îi facă o poezie pentru susținerea campaniei, ceea ce s-a si întâmplat.

Cei de la Ferratum au văzut postarea lui Flick și s-au oferit să dubleze suma strânsă din donații pentru ca acest aparat să poată fi achiziționat.

Până la finalul campaniei s-au strans 6.825 lei din cei 25.000 necesari. Ferratum nu doar că a dublat această sumă, ba mai mult, a completat toată diferența (18.175 lei) și astfel visul Anei a devenit realitate: Aparatul va fi donat unui spital din București unde copiii aflați în situația Ilincăi să fie tratați și să poată respira mai ușor.

“În decursul anilor, ne-am implicat în câteva campanii caritabile, am fost sponsori oficiali Climb Again timp de 1 an, am susținut campania  Micul Luptător și acum ne-a impresionat foarte mult mesajul Anei, asa că am decis să ajutăm așa cum putem. Ne bucurăm enorm că Flick a fost parte din aceasta poveste și că împreună am reușit să achiziționăm aparatul Simeox pentru ca cei ce se luptă cu aceasta afecțiune să aibă parte de un tratament ce le va face viața un pic mai ușoară.”, spun reprezentanții Ferratum Money.

Deși pe piața din România încă se luptă cu percepția preconcepută în acest tip de instituții și sunt mulți ce se plâng de dobanzile uriașe, Ferratum comentează chiar pe pagina de Facebook în cadrul postării lui Flick:

“Suntem o instituție financiară non-bancara și acordăm credite online oamenilor ce vor să apeleze la aceste servicii de creditare rapide și fără să fie nevoiți să meargă la banca. La noi pe site, www.ferratum.ro, poți găsi toate informațiile necesare, toate costurile sunt 100% transparente iar înainte să ți se acorde un imprumut trebuie să semnezi un contract în care ești de acord cu costurile noastre și condițiile de creditare. Iar ca un exemplu foarte simplu: chiar și când mergi la cumpărături de îmbrăcăminte ai de ales între produse de 200 lei sau de 2000 Euro, depinde doar de tine ce anume consideri că ți se potrivește.”

Ferratum Money și-a început activitatea în România  în 2014 și este un IFN ce promovează creditarea responsabilă, 100% online, pentru nevoi urgente.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net