«Vreau permisul înapoi, numerele să le ţină amintire»

Ultima actualizare:

    Poliţiştii l-au oprit pe Răzvan luni dimineată, când se îndrepta spre Litoral
Poliţiştii l-au oprit pe Răzvan luni dimineată, când se îndrepta spre Litoral

Scandalul numerelor de înmatriculare anti-PSD continuă, iar proprietarul maşinii a fost audiat la sediul Brigăzii Rutiere a Capitalei. El a declarat că va face plângere penală împotriva poliţiştilor care l-au forţat să vină la secţia de poliţie împreună cu copilul său, care se afla cu el în acel moment.

”Pentru copil voi face plângere penală, pentru că nu mi se pare corect. N-am omorât pe nimeni, mă putea lăsa o oră să merg să las copilul undeva. N-au fost de acord, mi-au spus că trebuie să mergem la poliţie. Băieţelul meu este traumatizat şi voi face plângere penală”, a spus Răzvan Ştefănescu, românul stabilit în Suedia, la ieşirea din sediul Brigăzii Rutiere a Capitalei. Acesta a povestit că fiul său, în vârstă de 8 ani, l-a întrebat de ce este dus la Poliţie şi a stat câteva ore, până la finalizarea audierilor de luni. ”I-am explicat că nu se întâmplă nimic, că totul este bine. M-a întrebat de ce vrea să-mi facă dosar penal şi de ce ne ducem la Poliţie. I-am explicat că dăm o declaraţie”, a mai spus Răzvan Ştefănescu, citat de news.ro.

Ştefănescu a mai spus că nu are de gând să conteste decizia privind suspendarea plăcuţelor de înmatriculare, deoarece respectă măsura autorităţilor suedeze de transport. Şoferul a declarat că singura dorinţă a sa este să-şi recupereze permisul de conducere. ”Vreau să-mi recuperez permisul. Plăcuţele poate să le oprească ei drept amintire”, a spus bărbatul, marţi. Acesta a afirmat că, în opririle precedente, a întrebat poliţiştii dacă trebuie să schimbe numerele, el având la el şi celelalte numere de înmatriculare emise de statul suedez (RSD059).

”Mi-au spus că nu am voie pentru că fac alte infracţiuni şi să merg cu astea pe care le-am folosit de la intrarea în ţară”, a mai explicat Răzvan, care a afirmat că nu regretă nici o secundă faptul că a intrat în ţară cu plăcuţele de înmatriculare cu numărul ”M..E PSD” şi în continuare crede că n-a făcut ceva ilegal: ”Nu, nu-mi pare rău. Nu, pentru că nu am făcut nimic ilegal. Dacă era ilegal probabil că îmi părea rău. Eu am consultat DEX-ul şi am considerat că sunt ok plăcuţele. Aşa au considerat şi cei din Suedia. Cei din România, după 3 săptămâni şi-au dat seama că nu sunt legale.”

Altă familie vine din Belgia cu mesaj anti-PSD

simeon stalpnicul png

Răzvan Stefănescu nu e singur! Un alt român se pregăteşte să vină în ţară cu numere de înmatriculare anti-PSD. “1 JOS PSD”. Acesta este numărul de înmatriculare personalizat al autoturismului unei familii de români stabilită în Belgia. Luni, pe contul său de Facebook, Mihai George Ciobanu a publicat două fotografii, în care apare împreună cu soţia şi băieţelul lor, lângă maşina cu numerele respective.

Fotografia este însoţită de mesajul: „Venim acasă, dragă Românie!”. Prietenii, dar şi mii de oameni necunoscuţi i-au trimis felicitări, dar şi avertismente că ar putea păţi la fel ca Răzvan. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net