Vrăjitoarea lui Zăvo, așteptată acasă cu supă din trei găini

Ultima actualizare:

    Rudele i-au pregătit  ghicitoarei un  prânz copios
Rudele i-au pregătit ghicitoarei un prânz copios

Zarvă mare, ieri, în casa vrăjitoarei Vanessa, abia eliberată din închisoare, miercuri noapte. Unii măturau curtea, alţii scuturau covoarele şi ştergeau geamurile, iar fiul cel mare a dat fuga la piaţă să ia trei găini bune de pus în oală. Doar revenise stăpâna palatului!

La poarta Vanessei, pe numele real Roxana Lider, a fost un adevărat pelerinaj. Rudele treceau să-i ureze bun venit vrăjitoarei care şi-a petrecut ultimele zece luni în arest, acuzată de şantaj şi escrocherie împotriva Oanei Zăvoranu.

Ghicitoarea ajunsese acasă, în comuna Chitila, încă de miercuri, aproape de miezul nopţii. Ieri, spre prânz, a început agitaţia. Nu mai puţin de trei găini au fost sacrificate chiar în faţa curţii, în cinstea Vanessei, pentru o supă ca „la mama acasă".

Roxana Lider nu are voie să iasă din Chitila până când nu va fi finalizat dosarul în care este cercetată. Ceilalţi acuzaţi în acest caz, Rada Mincă (vrăjitoarea Melissa), Sava Craiff Buzea şi Ion Constantin vor fi judecaţi în continuare în arest.

Fiul ghicitoarei conduce la 12 ani

De mare ajutor a fost şi băiatul cel mare al Vanessei, Răzvan. Chiar dacă are numai 12 ani, puştiul s-a urcat la volanul unui BMW şi a dus-o pe mătuşa sa la piaţă. După zece minute, cei doi au revenit acasă, cu cele trei găini bune de gătit.

Cel mai probabil, Răzvan a fost forţat de împrejurări să conducă, nefiind în preajmă altcineva cu permis. Iar cum cumpărăturile erau urgent, s-a "sacrificat" el!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net